He’s back again!

ga120903

 

In tegenstelling tot Garfield ben ik wel echt volop bezig met lezen. Het tweede boek in de Middernacht-reeks van Lara Adrian (Tess) is uiterst verslavend dus maak ik me er hier snel van af met een korte post, zodat ik verder kan gaan lezen. 🙂

 

Vermits de kaarten-rubriek iets te omvangrijk werd en er binnenkort, na een hele hoop knip-en plakwerk een lading kaartjes gaan bijkomen heb ik ze opgesplitst in meerdere rubrieken. Op deze manier zou het voor jullie makkelijker moeten zijn om ze snel terug te vinden.

 

Ook ben ik volop bezig met een Zwartraafje Facebook-pagina. In de hoop dat deze site via die weg nog meer mensen kan bereiken. Mochten er binnenkort al enkele nieuwe bezoekers langskomen … Welkom!

 

Je mag me nog steeds foto’s doormailen mochten jullie een receptje klaarmaken waar nog geen foto bijstaat. Want als ik al die receptjes in mijn eentje moet gaan klaarmaken en fotograferen, dan zal het nog een hele tijd duren voor ze allemaal voorzien zijn. Zeker met al die nieuwe recepten die klaarliggen om ingevoerd te worden. Deze week werden alvast het herfststoofpotje met vlees en de lasagne met zalm toegevoegd.

 

Ik ben nog steeds volop granny squares aan het haken, waar ik nadien een brede en lange sjaal met verschillende kleurtjes van wil maken. Hopelijk geraakt hij af voor het terug warmer weer wordt. Maar ik vermoed dat dat geen probleem zal zijn. Er zijn al een heleboel andere sjaals klaar, maar die kan ik nog niet posten vermits het een bestelling kerst-geschenken is en ik wil natuurlijk voor niemand de verrassing verpesten.:)

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.