Weer bij de gelukkigen

En alweer duurde het veel te lang voor ik aan een nieuwe blogpost toe kom. Net iets teveel met de verbouwingen bezig en dus ook iets te weinig met de site. Ik heb daarnet echter net een heleboel nieuwe foto’s toegevoegd, zowel bij de creaties als bij de recepten. Maar er zijn dus ook een nieuwe cd en boek toegevoegd.

 

DSCN2864Ja hoor, ik ben weer bij de gelukkigen gevallen. Dankzij Ultratop won ik de nieuwe cd van Alanis Morissette en via één van de Goodreads giveaway’s won ik recent het boek ‘Touched by an Alien’ van Gini Koch. Ik heb nog maar enkele hoofdstukken kunnen lezen (tja, ik moest echt wel eerst de site updaten) maar heb er tot nu toe al veel plezier mee gehad. Als ik me op deze eerste pagina’s zou baseren voor een boekbespreking, dan zou ik het omschrijven als iets dat veel weg heeft van ‘Stephanie Plum (Janet Evanovich) goes SciFi’ Ik hoop dat ook de rest van het boek zo grappig en ontspannend blijft.

DSCN2916

DSCN2871Ik heb me ook eventjes beziggehouden met het maken van deze site-kaartjes. Hopelijk kan ik hiermee wat meer mensen bereiken die de site nog niet kennen. Misschien wel volgende week wanneer ik in de plaatselijke bibliotheek mee doe aan de ‘Week van de Smaak’-wedstrijd. Verschillende mensen maken een gerecht klaar en laten dit op de middag tijdens de openingsuren proeven aan de lezers die langskomen. Hopelijk vallen mijn cupcakes in de smaak. Ik zal er nadien zeker een foto van op de site plaatsen.

Ik ben nog steeds bezig met het klaarmaken en fotograferen van receptjes die op deze site staan. Alleen zal het nog een hele tijd duren vooraleer ik dit project kan afronden en kom ik in de tussentijd de hele tijd nog meer nieuwe recepten tegen die ik ook wil uitproberen. Daarom heb ik me voorgenomen om pas een nieuw recept op de site te posten wanneer ik er meteen ook een foto kan bijplaatsen. Maar wie mee wil helpen mag altijd een foto nemen wanneer hij/zij iets uit de recepten-rubriek heeft klaargemaakt en deze naar me doorsturen.

 

deverborgenuniversiteitIk had jullie ook beloofd om jullie op de hoogte te houden wanneer ik leuke/knappe/goede/spannende- boeken ontdekte die ik zeker de moeite waard vind om bij jullie aan te raden. Ondertussen is het alweer eventjes geleden dat ik dit gedaan heb, dus volgen er hieronder alvast enkele. Zoek ze maar eens online of in jullie plaatselijke bibliotheek op wanneer jullie ze ook willen lezen.

 

hetlevendelabyrintZowel het eerste als tweede deel uit deze reeks zijn geweldig goed. Ik ben heel benieuwd naar het volgende boek, maar zal daar nog wel een hele tijd op moeten wachten.

 

 

 

 

 

 

middernachtOndertussen kent zowat iedereen de ’50 shades of grey’-trilogie en ook al heb ik die met veel plezier gelezen, dit boek heeft door het fantasy-aspect toch net dat tikje meer. Voor mij alleszins, ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar het tweede boek in deze reeks dat ondertussen ook is uitgekomen onder de naam ‘Tess’.

 

 

 

hetmeisjemetdeglazenvoetenOok dit boek wil ik jullie zeker niet onthouden. Het is van een heel ander genre als boeken hierboven, maar ik vind het enorm mooi geschreven. Dankzij de schrijfstijl van Ali Shaw, heb je de hele tijd het gevoel dat je in een sprookje verblijft. En tegelijkertijd leef je door de knappe omschrijvingen toch enorm mee met de personages.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.