Snelle post

 

DSCN2788Eventjes snel wat tijd maken voor een nieuwe post. Al heb ik er eigenlijk geen flauw idee van of iemand hier ook effectief iets van leest. 🙂 F.A.C.T.S. was erg leuk,  jammer genoeg hadden we het zo druk met alles te bekijken dat we er niet aan gedacht hebben om foto’s te trekken.

Maar ik ben dus wel degelijk in mijn Arwen-outfit geweest (enkel de puntoortjes mis ik nog), vandaar het cosplay-ticket op de foto. Eigenlijk is het echt wel spijtig dat er niet enkele foto’s gemaakt zijn … zo had ik bijvoorbeeld kunnen poseren met een draak, met Gandalf, Frodo en Sam, en mochten we er dan toch ons werk van hebben gemaakt dan liepen er nog heel veel andere karakters rond om mee op de foto te gaan. Jammer genoeg hebben we op het einde van de beurs een uur lang moeten aanschuiven om van de parking naar de oprit van de E40 te geraken. Maar dat was naast de drukte ook wel het enige nadeel. Ik kijk al volop uit naar de 20ste editie in 2013, gelukkig is er in april eerst nog de Antwerp Convention, want anders zou het wel heel erg lang wachten zijn.

 

maltesermousseTja, het is sowieso al moeilijk om een smakelijke foto te trekken van chocomousse en mijn fototoestel maakt het me niet echt makkelijker. Jullie zullen me dus op mijn woord moeten geloven (en dat van mijn broer, schoonzus en nicht) wanneer ik jullie zeg dat deze Malteser-chocomousse voor herhaling vatbaar was. Het recept staat niet op mijn eigen site, maar je kan het ongetwijfeld terug vinden in het online Libelle-kookboek. Ik had het immers in Libelle zien staan en kon de verleiding niet weerstaan om het klaar te maken. Al zou ik mocht ik het ooit nog eens bereiden, wel enkele dingen willen aanpassen.

 

De avond dat we deze chocolademousse gegeten hebben ben ik met mijn schoonzus en nichtjes ook naar een avond over kleur & stijladvies geweest. Ik had al wel eens artikels gelezen over de vier seizoenstypes, maar wanneer ik de regeltjes opvolgde kon ik mezelf nooit in één categorie indelen, vermits ik van verschillende types kenmerken vertoon. Blijkbaar ben ik een ‘koele zomer’. Erg leuk voor mij want dat betekent dat ik niet goed sta met goud (en dat zie ik nu echt niet graag, ik ben een grote fan van zilveren juweeltjes), en dat ook wit en zwart me niet flatteren. (komt goed uit want wit vind ik zelfs niet mooi en zwart heb ik amper in mijn kast hangen)

 

Eigenlijk had ik me vooraf al afgevraagd of ik nu echt zou stoppen met het kopen van mijn lievelingskleur(en) indien bleek dat die me niet stonden. Ik zie me sowieso niet mijn kast gaan uitladen omdat die kleuren me niet goed staan. Al een geluk dat dit niet het geval was want als ik alle paarse en petrol-kleurige kledingstukken van de planken en kapstokken had moeten halen, zou de kast vrijwel leeg zijn. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.