Goed gemutst

Tot daar het voornemen om hier regelmatiger te posten. Het goede weer en de verbouwingen leiden me daar een beetje van af. 🙂 Nochtans ligt hier een heel lijstje naast me met zaken waar ik het in deze blog over wilde hebben. Vandaag blijft het echt bij een kort bericht. Ik wil namelijk een beetje reclame maken voor de Goedgemutst-actie van Innocent Drinks.

DSCN2572Vorig jaar was ik er sneller bij, maar ondanks de vertraagde start van dit jaar, heb ik ondertussen de sjaal waar ik momenteel aan bezig was eventjes ingeruild voor een lading kleine mutsjes.

Innocent Drinks zorgt er immers in samenwerking met Veritas voor dat voor elke verkochte smoothie met mutsje, 0,25 euro gestort wordt voor Welzijnszorg. Zij steunen er projecten mee die mensen de kansen en mogelijkheden bieden op een leven zonder armoede en sociale uitsluiting.

De mutsjes vragen niet zoveel tijd en het patroontje (dat erg eenvoudig is) kan je terugvinden op de site van Innocent Drinks. Voor één mutsje heb je niet veel wol nodig, dus ga gerust op zoek naar verdwaalde restjes wol, die misschien niet voldoende zijn voor een sjaal, maar wel kunnen omgetoverd worden tot enkele mutsjes.

Je afgewerkte mutsjes kan je rechtstreeks opsturen naar of bezorgen bij Innocent Drinks tot 1 december 2012, maar je kan ze ook inleveren bij de dichtstbijzijnde Veritas-winkel tot 21 november 2012.

Hou vanaf januari 2013 gerust de rekken in de supermarkten in het oog, wie weet zie je dan wel een mooie verzameling goedgemutste smoothie-flesjes staan.

Innocent Drinks

Welzijnszorg

Net zoals vorig jaar wil innocent de 1,6 miljoen Belgen in armoede een warme en gezellige winter bezorgen. Vorig jaar hebben we met zijn allen maar liefst 70 000 mutsjes gebreid. Kunnen we dit jaar beter?

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.