Druk, druk, druk

DSCN2588Het is hier een drukke week aan het worden. Gisteren was ik volop bezig met het maken van een bestelling cupcakes voor het jarige zoontje van een vriendin. Zijn mama had me alvast enkele tips gegeven, zo zouden Bob de Bouwer, Bumba, auto’s, Cars, maar ook kikkertjes het zeker goed doen. Maar er mocht toch ook wel een cakeje bij zijn met bloemen en pareltjes. Dus heb ik de felle kleurtjes uit de kast gehaald en ben beginnen boetseren. Dat laatste ben ik echt niet goed in, maar ik vond de kikkertjes nog wel schattig. Hopelijk is de jarige er blij mee. Nadien heb ik ook nog enkele cakejes gemaakt voor een collega. Dit keer moesten de boeken niet ingevoerd, gekaft of gesorteerd worden, ze mocht ze gewoon lekker opsmullen.

 

Dit weekend trouwt een goede vriendin van me en ik ben bruidskapper van dienst. Een hele eer natuurlijk en ik ben heel blij dat ik iets voor haar kan doen op die belangrijke dag, want op onze eigen trouwdag heeft zij heel mooie foto’s getrokken. Eigenlijk had ik altijd gedacht dat het makkelijker zou zijn om iemand anders zijn haar te doen, vermits je dan immers ook effectief kan zien wat je juist aan het uitsteken bent. Maar blijkbaar ben ik het ondertussen goed gewoon om mijn eigen haar blindelings te vlechten of op te steken. Alleen kom ik soms wel een extra hand kunnen gebruiken bij meervoudig vlechtwerk. Ik vraag me vaak af hoe sommige mensen de kapsels voor elkaar krijgen die ik online zie passeren. Echte kunstwerkjes waar waarschijnlijk een massa haarlak, speldjes en extra handen bij komen kijken die je op de foto’s zelf niet te zien krijgt. 🙂

 

Snel nog wat foto’s bekijken zodat ik dit weekend zeker weet hoe ik het best kan aanpakken en ondertussen volop duimen voor een droog weekend, of toch minstens een droge zaterdag.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.