Chocolade-haverkoekjes

Gisteren kwam ik tot de ontdekking dat het misschien beter was geweest om de recepten te testen vooraleer ze op de site werden gepost. Ongeveer één keer in de maand komt de dochter van mijn nicht langs voor een knutsel/bak-middag. Vermits mijn echtgenoot op het werk chocolade-figuurtjes had gekregen voor Pasen en ik me had voorgenomen om geleidelijk aan meer recepten uit mijn online- kookboek klaar te maken, stonden er ‘chocolade-havermout’ koekjes op het programma.

 

003De eerste keer dat ik een recept klaarmaak, volg ik het perfect op. Maar al bij het maken van deze koekjes had ik de indruk dat de verhoudingen van de ingrediënten niet klopten. Blijkbaar was die indruk correct want het eindresultaat leek meer op een ‘Chocolade-havermout’-pannekoek.

Nu zou ik natuurlijk ook enkel de tweede foto hebben kunnen posten, waardoor iedereen die het recept nadien zou uitproberen, zich zou afvragen waarom hun koekjes uitliepen en die van mij niet. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze site. 🙂

 

Binnenkort ga ik ze zeker nog eens maken met enkele correcties aan het recept want … ook al zagen ze er niet uit zoals verwacht, ze zijn wel verslavend lekker.005

 

Het recept kan je hier terugvinden, maar hou er wel rekening mee, dat ik de aangepaste versie nog niet heb kunnen uittesten.

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.