I blame it on the post-its

iblameitonthepostitsHet voorbije weekend heb ik voor de afwisseling nog maar wat extra recepten ingevoerd. Elke verzameling begint natuurlijk met één exemplaar, maar ondertussen zijn het er wel heel veel geworden. Alleen op deze site staan er al zo’n 880 stuks. In het begin schreef ik ze in een schrift, vervolgens werden ze uitgeknipt en in een kaft geplakt. Maar die losse recepten, namen veel te veel ruimte in. Vandaar dit online-receptenboek. Veel handiger om iets snel op te zoeken, en nog belangrijker, meer plaats in mijn boekenkasten.

Want ondertussen neemt de verzameling kookboeken al drie volledige planken in beslag. Toch blijf ik nog steeds nieuwe recepten ontdekken die ik wil uittesten, er zullen dus ongetwijfeld nog meer recepten op deze site terechtkomen.

 

Dankzij het toevoegen van die nieuwe receptjes, kan je nu ook een groot aantal van de gebakjes die je bij de creaties-rubriek ziet, zelf uitproberen. De link naar het recept staat onder de foto’s. Laat het me maar gerust weten als je een recept hebt uitgetest. Ook recept-vragen mag je in het gastenboek posten, als ik het antwoord weet, help ik jullie zo snel mogelijk verder.

 

Het is jullie waarschijnlijk al wel opgevallen dat er in verhouding meer zoete als hartige recepten zijn. Ondanks vele goede voornemens, blijven deze me toch net iets meer aanspreken. Daardoor verschijnen er vrij regelmatig nieuwe gebakfoto’s en moeten jullie nog steeds op de eerste hartige foto wachten.

 

But, don’t blame me … I blame it on the post-its. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.