Nieuwe site

zwartraafje-profielJa hoor, het is gelukt. De nieuwe site is er, hopelijk vinden jullie hem net als ik duidelijker en leuker. Jaren geleden ben ik ooit begonnen met enkele online gedichten. Maar geleidelijk aan groeide de site steeds meer. Hij had al een keer een betere template gekregen, maar die vond ik ondertussen veel te donker. Bovendien was de vorige site niet groot genoeg om al mijn gebak en knutselfoto’s te posten.

Dus ging ik op zoek naar een nieuwe template en toen ik deze tegenkwam was ik meteen verkocht. Bovendien maakte Taku voor deze site ook een geweldig kunstwerkje op maat dat nu staat te pronken op de homepage.

Ondertussen heb ik dus ook mijn eigen url en veel meer ruimte. Jullie kunnen dus nog veel foto’s verwachten van creatieve probeersels. De receptenverzameling blijft ook maar groeien. Momenteel heb ik immers al zo’n 860 recepten ingevoerd bij het aanmaken van deze nieuwe site en er liggen er ondertussen al nieuwe te wachten om ingevoerd te worden.

Ik heb nog enkele ideetjes voor deze site. Hopelijk lukt het ook om ze allemaal uit te voeren. Zo zou het leuk zijn om de recepten van foto’s te voorzien. Om regelmatig iets te posten in deze blog. Om ….

Tips en suggesties zijn altijd welkom. Dus laat gerust een berichtje achter in het gastenboek of stuur me een mailtje.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.