Het blauw van de baai – Nora Roberts

hetblauwvandebaaiTitel: Het blauw van de baai
Reeks: Chesapeake Bay Saga #4
Auteur: Nora Roberts
Uitgeverij: Harper Collins
Pagina’s: 350 p.
Prijs: 15 €

“Seth Quinn heeft jaren over de wereld gezworven en naam gemaakt als kunstschilder. Toch is er maar één plek waar hij zich echt thuis voelt: het huis aan het water, waar hij door zijn drie broers is opgevoegd, waar altijd een boot aan de steiger dobbert, een schommelstoel op de verandea staat en een hond in de tuin ligt.

Maar Seth wordt op de hielen gezeten door de grootste demon uit zijn kinderjaren. Gelukkig wordt hij afgeleid door de eigenzinnige Dru, de eigenaresse van de bloemenwinkel, die in hem een uitdaging ziet die ze niet kan weerstaan. Zal hij met haar hulp en die van zijn broers definitief kunnen afrekenen met het verleden?”

Lees verder Het blauw van de baai – Nora Roberts

Eventjes tussendoor …

colorfinalHet begon allemaal met mijn kleerkast. Yep, mijn kleerkast. Ik ben namelijk niet goed in het wegdoen van kleding. Bij sommige kledingstukken blijf ik hopen dat ik er ooit terug ga in passen, andere bewaar ik ook al kan ik ze niet langer als 10 minuten aandoen vooraleer mijn huid helemaal begint te prikkelen en nog andere zijn ondertussen al zo vaak gewassen dat het echt raden is naar de oorspronkelijke kleur. Meestal eindigt het sorteren van mijn kleerkast dus met mooie maar niet kleinere stapeltjes.

Lees verder Eventjes tussendoor …

Blogger Vriendenboek #46

bloggervriendenboekHerinneren jullie de vriendjesboeken nog? Als je geluk had mocht je zo’n exemplaar mee naar huis nemen en invullen. Dan konden je ouders meteen ook op zoek naar NOG een pasfoto want die moest je doorgaans links bovenaan jouw pagina inplakken. Bovendien werd je ook verondersteld om een antwoord te geven op vragen als ‘Wat is je favoriete vak?’, ‘Ik ben gek op …’, ‘Ik hou helemaal niet van …‘

Lees verder Blogger Vriendenboek #46