Gelezen in juni 2016

gelezeninjuniDe afgelopen maand kon ik me maar vrij moeilijk concentreren tijdens het lezen. Alles leek me plots veel meer moeite te kosten waardoor ik dus uiteindelijk herviel in een oude gewoonte … fanfictie. Het lezen van fanfictie, want aan schrijven heb ik me nog niet gewaagd. Om de een of andere reden gingenen die korte verhalen tussendoor me beter af. Al helemaal doordat de meeste geschreven zijn volgens de ‘verstand op nu en ontspannen maar’-formule. Toch hoop ik dat ik me snel weer wat beter voel zodat ik me opnieuw volop op het lezen van boeken kan storten. Daar staan er hier immers nog steeds een heel aantal van op me te wachten.

Lees verder Gelezen in juni 2016

Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling

eenzaamenextreemverwegTitel: Eenzaam en extreem ver weg
Reeks: Ventura-Saga #1
Auteur: Kate Ling
Uitgeverij: Uitgeverij Moon
Pagina’s: 271p.
Prijs: 19,99€

“Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Seren worstelt met de zin van het leven en vraagt zich af wat het doel is van haar bestaan.

Maar als Dom in haar leven komt verandert alles. Bij hem voelt ze zich zoals ze zich nooit eerder heeft gevoeld; hij begrijpt haar. Hun liefde is sterk, maar ook compleet onmogelijk door de strikte regels aan boord. Uiteindelijk zullen ze moeten kiezen: trouw zijn aan het enige thuis dat ze ooit hebben gekend of aan elkaar?”

Lees verder Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling

Aanwinsten juni 2016

aanwinstenIn mei kreeg ik veel boeken maar was er geen sprake van eigen aanwinsten vermits ik nog aan het wachten was op mijn bestelling. Begin juni kwamen die drie boeken hier toe en toen ik vervolgens ook enkele Kringloop-koopjes op de kop kon tikken en bij Boekenvoordeel twee Rachel Gibson boeken vond die ik nog niet had – leek het er deze maand net omgekeerd uit te gaan zien.

Lees verder Aanwinsten juni 2016