Heksenhoeve – An Janssens

heksenhoeveTitel: Heksenhoeve
Auteur: An Janssens
Uitgeverij: LS Amsterdam
Pagina’s: 283p.
Prijs: 17,99€

“In het Meerdaalwoud ligt een oude boerderij verscholen. Wandelpaden lopen er in een wijde boog omheen, geen konijn of hert waagt zich in de buurt, en de bewoners leven er nog zoals honderd jaar geleden; er is geen elektriciteit, de wc is een hokje buiten en water komt uit de waterput. Maar wie of wat houdt de bewoners daar … en hoe kunnen zij iets te maken hebben met de moord op een studente, tien kilometer verderop in het bruisende Leuven?

Vragen voor Sander Dats. Hij is slechts het hulpje bij de federale politie en door zijn allesoverheersende teldwang is hij het mikpunt van spot, maar dit is zijn kans om zich te bewijzen. De zaak neemt echter een onverwachte wending wanneer Sanders ex Anouk op de Heksenhoeve terechtkomt en de bewoners haar niet meer laten gaan.”

Lees verder Heksenhoeve – An Janssens

Blogger Vriendenboek #70

bloggervriendenboekHerinneren jullie de vriendjesboeken nog? Als je geluk had mocht je zo’n exemplaar mee naar huis nemen en invullen. Dan konden je ouders meteen ook op zoek naar NOG een pasfoto want die moest je doorgaans links bovenaan jouw pagina inplakken. Bovendien werd je ook verondersteld om een antwoord te geven op vragen als ‘Wat is je favoriete vak?’, ‘Ik ben gek op …’, ‘Ik hou helemaal niet van …‘

Lees verder Blogger Vriendenboek #70

Tikkertje! Maar dan met boeken.

tikkertjemetboekenAls ik mezelf moet omschrijven komt het woord ‘sportief’ niet meteen in me op. Ik mag dan wel goed tegen mijn verlies kunnen en ja, ook dat is een manier van sportief zijn maar daar blijft het ook wel zo’n beetje bij. Lopen is bijvoorbeeld totaal NIET mijn ding. Ik vind het eerlijk gezegd al een grote uitdaging om steeds opnieuw de ene voet voor de andere te plaatsen zonder onderuit te gaan. Laat staan dat ik dit met hoge hakken probeer of in een hoog tempo. Het spreekt dan ook voor zich dat tikkertje niet mijn favoriete spelletje was op de speelplaats. Maar net als met de meeste zaken wordt vrijwel alles leuker wanneer je er boeken aan toevoegt.

Lees verder Tikkertje! Maar dan met boeken.