Aanwinsten september

aanwinstenIk schrik er soms van hoe snel iets een gewoonte wordt. Dan ben je plots al een jaar lang met het Blogger Vriendenboek bezig terwijl het nog maar net geleden lijkt dat ik dit concept bedacht om andere bloggers in de spotlight te plaatsen. Of de foto-update die volgende week al aan zijn 80ste editie toe is. Wat gaat het allemaal toch snel. Terugkerende blogposts lijken dat nog duidelijker te maken. Er is immers alweer een maand voorbij en dus is het opnieuw tijd om jullie te tonen welke boeken ik de afgelopen maand aan mijn collectie mocht toevoegen.

Lees verder Aanwinsten september

54 minuten – Marieke Nijkamp

54minutenTitel: 54 minuten
Auteur: Marieke Nijkamp
Uitgeverij: Harper Collins
Pagina’s: 318p.
Prijs: 17,95€

10:00 De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester.
10:02 De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan.
10:03 De auladeuren gaan niet open.
10:05 Iemand begint te schieten.

Paniek barst los in de aula van Opportunity High wanneer een leerling begint te schieten en de andere leerlingen tot hun afgrijzen ontdekken dat ze als ratten in de val zitten. Maar sommigen van hen hebben nog meer reden om bang te zijn voor de schutter …

Lees verder 54 minuten – Marieke Nijkamp

Ademloos – Jennifer L. Armentrout

ademloosTitel: Ademloos
Reeks: De Dark Elements, #3
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgeverij: Harper Collins
Pagina’s: 382p.
Prijs: 15,00€

“Layla staat voor een duivels dilemma in het derde deel van De Dark Elements.

Als half demon half wachter wordt de zeventienjarige Layla verscheurd door twijfel. Voor welke wereld moet ze kiezen? Kiest ze voor de demonenwereld en de sexy Roth of voor de wereld van de wachters en de knappe en beschermende Zayne? Maar voordat ze daar uit is, doemt er een nieuw probleem op: een Lilin, de gevaarlijkse onder de demonen, is ontsnapt en is uit op verwoesting van alles en iedereen in haar omgeving. Voor haar BFF Sam verkeert in groot gevaar …

Heen en weer geslingerd tussen twee werelden en twee verschillende jongens probeert Layla de juiste keuzes te maken om haar vriendin te redden. Maar soms moet je gewoon je hart volgen en vechten met alles wat je in je hebt!”

Lees verder Ademloos – Jennifer L. Armentrout