Ik als Blogger Tag

ikalsbloggertagMelissa van Melissa’s Bookworld gaf het stokje aan me door voor deze ‘Ik als Blogger’ – Tag die door Patricia van Patricia neemt je mee werd bedacht. Eigenlijk sta ik niet zo vaak stil bij mijn manier van bloggen. Ik werk ideetjes uit die me interessant of leuk lijken, volg een frequentie die bij me lijkt te passen en daar blijft het wel zo’n beetje bij. De vragen uit deze tag zorgden er alleszins voor dat ik dit keer wel de tijd nam om bij enkele vragen stil te staan …

Lees verder Ik als Blogger Tag

Foto-update #75

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Lees verder Foto-update #75

Met de stroom mee – Robyn Carr

metdestroommeeTitel: Met de stroom mee
Reeks: Virgin River #
Auteur: Robyn Carr
Uitgeverij: Harper Collins
Pagina’s: 414p.
Prijs: 10€

“Shelby McIntyre vindt dat ze na vijf jaar voor haar zieke moeder zorgen wel wat afleiding heeft verdiend. Ze besluit vakantie te nemen – en waar kan dat beter dan in Virgin River, op de boerderij van haar oom Walt?

Luke Riordan heeft twintig jaar als helikopterpiloot in het leger gediend. Nadat hij voor de derde keer is neergeschoten, is hij het zat. Jaren geleden heeft hij een paar blokhutten in Virgin River gekocht. Die gaat hij opknappen en verkopen. En daarna? Dat ziet hij wel.

In Jacks café komen Luke en Shelby elkaar tegen, en het is meteen duidelijk dat ze de laatste mensen op aarde zijn die een relatie zouden moeten krijgen. Maar in Virgin River lopen de dingen nooit zoals verwacht …”

Lees verder Met de stroom mee – Robyn Carr