Facts About Me #23

Op deze blog komen jullie immers vooral veel boek-gerelateerde zaken over me te weten dus leek het me geen overbodige luxe om af en toe ook wat persoonlijke weetjes te delen. Tussen de vorige twee edities zat behoorlijk veel tijd maar dit keer volgen ze elkaar wat sneller op.

Tja dit keer zat er duidelijk net weer heel veel tijd tussen want wow het is al meer dan twee jaar geleden dat er nog eens een post in deze rubriek verscheen. Tijd om daar verandering in te brengen …

4x anders dan verwacht:

BOTD (Book of the Day) ipv OOTD (Outfit of the Day)

Medprepping ipv mealprepping (oftewel de wekelijkse pillendoosjes vullen – sessie)

Fandom Fusion Friday ipv Twinning is Winning

Ik weet niet wat ik moet lezen ipv ik weet niet wat ik moet aandoen

Zaken die ik op een andere manier gebruik dan ze bedoeld zijn:

Een make-up borstel gebruiken om (op locatie) zonnecrème uit te smeren zodat je geen plakkerige handen hebt.

Wimperlijm gebruiken om de loskomende pleisters van mijn glucosesensor terug vast te kleven

Een gom gebruiken om lijmresten of een vlek op een linnen cover van een boek te verwijderen.

Enkele gekke dingen die ik doe:

 De laptop openen om mijn mails te checken, een link in één van die mails aanklikken, vervolgens heel veel zien maar de overige mails vergeten

Een scrapbooking album voor iemand anders maken en dat zo leuk vinden dat ik het eigenlijk zelf wel had willen krijgen – vervolgens meermaals tegen mezelf zeggen dat we dat niet gaan doen en het zo snel mogelijk posten zodat ik me niet kan bedenken.

Helemaal blij worden wanneer ik het Woordle woord in twee pogingen vind.

Heel enthousiast zijn over een stempel die er ingekleurd zelfs nog schattiger uitziet én versteld blijven staan over het verschil dat enkele lichte lijnen kunnen maken.

Niet uit mijn woorden geraken en daardoor gekke versprekingen doen als openbaar geboer in plaats van openbaar vervoer.

Maar ook …

Wordle spelen terwijl ik last heb van felle krampen en desondanks toch 4 pogingen nodig hebben vooraleer ik het woord cramp vind.

Meer woorden lijken te kennen dan verwacht tijdens het spelen van dat spel, ontdekken dat er wel heel veel woorden bestaan die slechts 1 letter van elkaar verschillen, maar ook dat één letter soms een heel groot verschil kan maken en dat mijn brein soms gekke maar correcte sprongen maakt (van radio naar bleak).

Oh en ook dat de Woordle met 6 letters niet mijn ding is. Om de één of andere reden blijk ik dan plots enkel woorden met 5 letters te kunnen bedenken.

Vrijwel iedere keer dat ik het muggenraam van de tuindeur langs buiten open een statische schok krijgen.

Deze lijst openen om er iets aan toe te voegen en ondertussen alweer vergeten zijn wat dat juist was.

Niet met een vulpen kunnen schrijven zonder inkt op mijn vingers te krijgen.

Er blijkbaar zo betrouwbaar uitzien dat ik bij de douane mag doorlopen ook al gaat er bij het scannen een alarm af.

Ook al heb ik het al enkele keren gezien toch krijg ik nog steeds de slappe wanneer ik dit prank interview met Elijah Wood bekijk. De laatste tijd krijg ik echter vooral de slappe lach van gekke reels want …

Ik voel me niet goed –> dus ik kijk onnozele reels tot ik me wat beter voel.

4 gedachten over “Facts About Me #23”

    1. Dat was tenminste een grappige verspreking. Eerder deze week denk ik dat ik me in vrij een kort gesprek minstens zes keer heb versproken en geen één van die keren was het grappig.

  1. Leuk om dit te lezen, ik wist zeker niet alles. Leuk om ook op deze manier bij stil te staan. Toevallig komt er binnenkort een review online van een borstel waar zonnebrand uitkomt. Heel handig, voor mezelf maar ook Noa die zich op school zelf moet insmeren en altijd net een spook is haha. Hoe het dus zeker in de gaten, ze zijn super handig (en vul baar met eigen zonnebrandcrème)

    1. Mijn schoonzus had het daar een tijdje terug over. Het deed me wat denken aan de tubes schoensmeer die ze vroeger verkochten met een soort sponsje er bovenop zodat je het mooi gelijk kon uitsmeren. Voorlopig werkt mijn huidige methode goed maar mocht daar ooit verandering in komen dan ga ik zeker dat van jou eens testen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.