Gelezen in september 2023

Het is ongetwijfeld geen spoiler wanneer ik hier alvast verklap dat deze blogpost minder indrukwekkend is dan de Aanwinsten-blogpost die eerder al verscheen. Ik zit hier nog steeds te hopen dat er verandering in zal komen maar tot nu toe lukt het me maar zelden om me te kunnen focussen op het lezen van een boek. Hierdoor heb ik deze stapel met herfstige boeken nog niet echt kunnen laten krimpen.

Eigenlijk snap ik nog steeds niet goed waarom ik zo lang nodig had om A witch’s Guide to Fake Dating a Demon van Sarah Hawley te lezen vermits ik het wel echt een fijn boek vond. Ok, het is voorspelbaar maar het liet me regelmatig lachen, het was een leuke invalshoek, er zaten grappige woordgrapjes in (én daar ben ik fan van), … Ik heb dit boek dus wel degelijk graag gelezen maar deed er wel drie weken over en dat is opvallend langer dan de één of twee avonden die ik er vroeger over zou hebben gedaan.

Maar ik ging proberen om mijn huidige leestempo niet langer te vergelijken met hoe het eerder was dus laat ik jullie liever meteen weten wat het tweede boek was dat ik de voorbije weken las … het negende deel van The Apothecary Diaries van Nekokurage en co. Waar het even wachten was op het achtste volume volgde het negende deel zijn voorganger heel snel op en dat vond ik allesbehalve erg vermits het een heel leuk reeks is.

Qua boeken was dat het jammer genoeg dus zowel mijn TBR (-1, nu ja, eigenlijk +2 vermits er drie nieuwe boeken bijkwamen in september) en de eerder vermelde herfstige leesstapel zijn niet gekrompen.

Daarnaast las ik wel nog wat fanfictie en vermits het al even geleden is dat ik hier nog eens iets deelde van de fanfictie verhalen die ik leuk vond … Harry Potter & The Great Escape van FaerieMyst is een heerlijk (maar tot nu toe nog niet afgerond) verhaal en telt nu al zo’n 192 195 woorden (ongeveer 697 bladzijden).

In het kort:

A witch’s Guide to Fake Dating a Demon – Sarah Hawley – 390p
The Apothecary Diaries, Vol 9 – Nekokurage & Co – 176

Cijfertjes:

Goodreads: 49/40
Gelezen boeken: 2
Geleende boeken: 1
Bladzijden: 566p.
TBR: 182

6 gedachten over “Gelezen in september 2023”

  1. Naar A witch’s Guide to Fake Dating a Demon ben ik benieuwd! Ik had ‘m op mijn lijstje met “Halloween” boeken gezet, maar mijn leestempo ligt tegenwoordig ook zo laag dat ik mijn huidige boek waarschijnlijk deze maand niet meer uit krijg.

    1. Oei, hopelijk heb ik je niet aangestoken met mijn ondertussen schijnbaar lage leestempo en gaat het binnenkort weer een pak vlotter. A Witch’s Guide was leuk. Hopelijk is de opvolger even grappig. Ik zit deze maand al op drie boeken. Het helpt natuurlijk wel dat twee daarvan comics zijn. Vorige week aan zee kon ik even in wat langere blokken lezen en las ik op twee dagen een boek uit. Ik hoopte even dat het lezen plots op miraculeuze wijze plots weer beter ging maar blijkbaar was het een tijdelijke opflakkering. Die heb ik dan toch maar mooi gehad en wie weet is er deze maand nog eens zo’n opflakkering. Fingers crossed.

    1. Ik snap nog steeds niet goed hoe ik zo lang over dat ene luchtige én vermakelijke boek heb kunnen doen. Gelukkig las ik What the hex een pak sneller uit want anders gaat de herfstige selectie natuurlijk niet slinken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.