Kerstpost-Actie #5

In tegenstelling tot vorig jaar zijn mijn kerstkaarten nog lang niet klaar én heb ik geen anti-Covid liedje geschreven. Maar ik kijk er wel alvast naar uit om weer heel wat kaarten en warme wensen te verzenden. Wie net als ik meer fan is van traditionele post in plaats van digitale wensen kan zich dan ook vanaf vandaag tot en met 30 november aanmelden voor de vijfde editie van deze Kerstpost-actie.

Wat je verstuurd is natuurlijk je eigen keuze. Een gekochte kaart, een geknutseld exemplaar, een hele Kerst Snailmail-envelop … Schrijf je echter niet in om vervolgens niets te sturen want dat zou natuurlijk zonde zijn voor de persoon wiens lootje je krijgt.

Zoals ik eerder al aangaf loopt de inschrijving tot en met 30 november zodat ik jullie begin december kan laten weten naar wie je je kerstkaartje(s) mag versturen. Bij het inschrijven kan je aangeven of je liefst enkel binnen eigen land verstuurd of ook naar het buitenland. Ook het aantal kaartjes dat je wil verzenden kan je daar invullen.

Hopelijk zie ik enkele van jullie namen daar binnenkort opduiken.

(Foto: de kerstkaarten die ik vorig jaar heb geknutseld)

Ik zou het heel fijn vinden mochten jullie me willen taggen indien je op social media iets deelt rond de Kerstpost-Actie. Hashtags werken jammer genoeg niet altijd even goed. In Instagram Stories krijg ik daar bijvoorbeeld geen melding van. Maar met een persoonlijke tag lukt het wel. Zowel in posts als stories en ik vind het uiteraard heel fijn om alle kaartjes bij jullie te zien opduiken. Dat maakt het voor mij ook een pak makkelijker om nadien een Terugblik-blogpost samen te stellen.

8 gedachten over “Kerstpost-Actie #5”

    1. Zo leuk dat je terug meedoet. Ik kijk er al naar uit om terug kerstkaarten te kunnen verzenden en ontvangen. Maar ze eerst nog even alle 67 knutselen.

  1. Als het goed ik schreef ik me in! Google zit me een beetje te dwarsbomen deze ochtend met inloggen en plaatsen van reacties!
    Zul je altijd zien, je hebt zin/tijd/concentratie om achter de laptop te kruipen en dan werkt de boel niet mee!

    1. Ja hoor, het is gelukt. Zo klassiek dat je computer je dan net op zo’n moment begint tegen te werken. Zo wil WordPress sinds september mijn blogposts niet meer delen via Facebook. Geen flauw idee wat nu juist het probleem is maar ik zal de Kerstpost-actie daar dus eens op de ouderwetse manuele manier moeten delen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.