Wat een geweldige timing

Vorige week deelde ik hier al een blogpost rond het prachtige portret dat Anouk (van AnotherView) maakte van mij en mijn echtgenoot. Terwijl zij daar volop mee bezig was kreeg ik via mijn blog een mailtje binnen van één van de medewerkers van Drukwerknodig.nl. Ze vroeg me of ik interesse had in een samenwerking. Ik heb even getwijfeld vermits ik wil vermijden dat mijn blog op een advertentiebord gaat lijken maar haar timing was perfect en het was ondertussen alweer een tijdje geleden sinds ik nog eens een samenwerking aanging.

Het resultaat hiervan krijgen jullie vandaag te zien. Er werd oorspronkelijk gesproken over bijvoorbeeld een foto op forex maar eigenlijk hangt er bij ons niets tegen de muren. Ah nee, zo’n privé-bibliotheek neemt al meteen een hele brede muur in beslag dus dan probeer ik de overige muren natuurlijk vrij te houden. 🙂

Ook visitekaartjes waren een voorstel maar die had ik toevallig nog niet zo lang geleden opnieuw laten drukken. Ik had echter iets anders in gedachten met de illustratie die Anouk op dat moment voor ons aan het ontwerpen was.

Het viel me trouwens op dat het productenaanbod van Drukwerknodig heel omvangrijk is. Waar is de tijd dat je met een beetje geluk naast het afdrukken van je gewone foto’s ook een foto-album kon samenstellen of een beker kon laten bedrukken met je favoriete foto. Die dingen kunnen nog steeds hoor maar er zijn de laatste jaren ook steeds meer andere opties bijgekomen.

Tegenwoordig kan je vrijwel alles laten bedrukken. Van posters en roll-up banners tot agenda’s, vlaggen, boeken, briefpapier, raamstickers en zelfs bierviltjes. Nog veel meer dan dat zelfs. Het briefpapier heb ik even overwogen maar ik koos uiteindelijk voor drie zaken waar ik sowieso een zwak voor heb.

Zo liet ik twee soorten bladwijzers afdrukken. Je kon uit verschillende formaten kiezen. Als ik voor een iets bredere versie had gekozen had je ook nog mijn toverstaf of iets meer van ons beide kunnen zien. Maar zelf ben ik zo’n fan van brede bladwijzers. Ik was dan ook heel blij dat je ook voor een smallere versie kon kiezen. Wel een beetje Inception-achtig om een bookmark van jezelf mét boeken tussen het boek te leggen dat je op de ogenblik aan het lezen bent. Niet? 😉 Ik koos voor een versie waar we allebei opstonden én een waar ik alleen op sta en liet beide exemplaren slechts aan één zijde bedrukken.

Nadien deed ik hetzelfde met kaarten. Ook hier selecteerde ik een vrij klassiek formaat en koos ik heel bewust voor een niet bedrukte achterzijde.

Daar heb ik even over getwijfeld vermits de kaarten met een afgewerkte achterzijde heel leuk uitzagen maar vermits ik iemand ben die haar kaarten helemaal volschrijft koos ik uiteindelijk toch voor extra schrijfruimte. Binnenkort ga ik mijn ouders, schoonouders, oma en broers en schoonzussen verrassen met een kaartje van ons beide.

Tenslotte koos ik ook nog voor deze stickers. Wie in de toekomst een kaartje van mij krijgt zal dus niet enkel washi-tape met raafjes terugvinden op de envelop maar ook deze Hufflepuff-student met haar favoriete kleur in de achtergrond.

Wie me een beetje kent weet dat ik naast boeken en Harry Potter ook een zwak voor stationary heb en zal er niet versteld van staan dat ik heel blij ben met deze gepersonaliseerde stationary-producten en bladwijzers.

Mijn bestelling was bijzonder goed ingepakt en werd daarbij zowel tegen deuken als regen beschermd waardoor ze hier in perfecte staat toekwam. Dat is natuurlijk ook een groot voordeel. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het minimum aantal bladwijzers dat je kan bestellen 10 stuks is. Ik heb immers al vrij veel boekenleggers dus 10 identieke exemplaren heb ik nu niet meteen nodig. Anderzijds kan ik nu wel een reserve-exemplaar voorzien én met de resterende bladwijzers enkele vrienden of familieleden gelukkig maken.

17 gedachten over “Wat een geweldige timing”

  1. Die bladwijzers blijf ik een beetje Inception-achtig vinden. 🙂 Maar ik ben er wel super blij mee. Leuk om ook eens een gepersonaliseerde kaart te kunnen versturen die ik niet zelf heb gemaakt.

  1. Laat je ze zien indien het er van komt? Nu maar hopen dat de hondjes en kat een beetje willen poseren voor een geschikte foto. Of zou je liever een portret laten tekenen?

  1. Ondertussen heb ik al wat van de kaarten en bladwijzers uitgedeeld bij de familie. Maar ik heb er nog wel enkele over. 😉

 1. Wat mooie bladwijzers, kaartjes en stickers. Nu hoop ik toch echt dat je je favoriete bladwijzer even aan de kant hebt gelegd en dat deze nu je nieuwe favoriete bladwijzer wordt 😉

  1. Ahum, momenteel liggen deze nieuwe veilig opgeborgen bij de collectie en ben ik nog steeds die ene aan het gebruiken. Ik ben duidelijk echt een gewoontedier. 🙂

 2. Wauw, die zijn echt tof! Ik wist helemaal niet dat je dat soort zaken ook allemaal kon laten drukken. Had ik nu nog maar een blog he 😉

  1. Haha, ik had deze middag nog tegen manlief over “Annelies, mijn blogvriendin die niet meer blogt.”. Als het terug begint te kriebelen kan je altijd de draad weer oppikken hé. Maar het aanbod is echt wel heel groot geworden qua bedrukte producten. Dat viel me dit keer wel heel erg op.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.