Foto-update #146

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik kreeg post van mede-Hufflepuffer Bram en vond twee dagen later nog steeds glitters in de keuken. Niffy had er duidelijk een aantal over het hoofd gezien. 🙂

Als ik deze vest los laat hangen dan hangen die flapperende panden steeds in de weg. Gelukkig heb ik deze prachtige Lumos pin om ze bij elkaar te houden.

Gezonde snoepjes, gezond ontbijt, … toch een beetje proberen te compenseren tegen die lekkere en minder gezonde bijpraat-afspraakjes

Ik maakte een kaart voor de huwelijksverjaardag van een BIJzonder paar en zowel fudge als koekjes om uit te delen.

Ik blesseerde mijn pols tijdens het lezen van Koninkrijk van As. Ja, dat kan dus blijkbaar maar dit boeg weegt dan ook behoorlijk zwaar.

Het weer was vrij bizar. De ene keer leek het wel herfst en enkele dagen later konden we plots van een stralende hemel genieten waardoor ik eindelijk deze foto kon maken die ik al een tijdje in mijn gedachten had zitten.

Ik verstuurde post en kreeg zelf een aantal zomercatalogi toegestuurd om nieuw leesvoer uit te selecteren.

De curry met rijst en gepaneerde vis was lekkerder dan ik had verwacht. Verder maakte ik ook nog een vegetarische quiche en toen ik een keer alleen thuis was verwerkte ik een aantal restjes in een omelet.

Mijn schoonzusje heeft met dit stofje een rokje én twee t-shirts gemaakt waardoor mijn nichtje en neefjes nu aan Tripling is Winning kunnen doen. Ik vond het zelf wel grappig dat ze er onbewust een Slytherpuff stofje voor had uitgekozen. Al helemaal vermits ik die avond eigenlijk ook in een Slytherpuff-combinatie rondliep.

On monday we drink pink. Maar we praten ook over boeken, bloggen en zo’n beetje alles wat ons te binnen schiet, we praten er zelfs zo uitgebreid over dat de uitbater van Quetzal kwam vragen of ik graag had dat hij mijn Chai Latte (die ik tijdens het luisteren en praten vergeten was) terug zou opwarmen vermits hij was afgekoeld. Oh en we sloten onze dag af met sushi én een knuffel voor we afscheid namen van elkaar. Het was dan ook een lekkere én gezellige dag in het fijne gezelschap van Kwante en Annabel

Ik kreeg deze leuke items van Till & Dill. Hoe zou het toch komen dat Kwante meteen aan me moest denken toen ze die raven-button en bladwijzer zag? Dankjewel! ❤️

Toen ik me bij de verpleging in het ziekenhuis wilde aanmelden werd ik meteen door hen aangesproken ‘Dat ben jij toch hé Liesbet?’. Blijkbaar had één van hen de toeristische Zuidrand-folder gezien toen ze op vakantie.

Die up to no good was het opsmullen van de opgewarmde stroopwafel

Ja hoor, ik ging mijn boekenkasten nog eens reorganiseren. Ik vind het echt rustgevend om te doen én ik heb meteen weer wat extra plaats in mijn kasten dus een echte win win situatie

‘Zus, ik wil mijn cd’s graag alfabetisch organiseren’ … Komt in orde broertje.

Ik stopte niet na het maken van koekjes en witte chocoladefudge maar maakte een week later ook nog pralines voor moederdag. Aan het briefje op het metalen blik kan je trouwens zien dat het niet de eerste keer is dat ik deze pralines voor mijn ouders heb gemaakt.

Nu het eindelijk weer wat mooier weer was kon ik natuurlijk niet binnen blijven zitten. Binnenkort zuller er dan ook weer wat vaker book & nature foto’s langskomen op mijn bookstagram account.

14 gedachten over “Foto-update #146”

  1. Leuk dat dat afspraakje weer wat dichterbij komt hé. Ik kijk er naar uit om nog eens rustig te kunnen bijpraten met jou. Zo’n opgewarmde stroopwafel is nog lekkerder.

 1. Ik moet dringend ook eens werk maken van het organiseren van mijn boekenkasten, ook al heb ik er een pak minder dan jij.
  Hou jij trouwens je Nederlandstalige en Engelstalige boeken gescheiden of zet je alles door elkaar? Organiseer je alfabetisch of op het oog?

  1. Hey Charlotte. Mijn boeken zijn eigenlijk enkel gesorteerd op genre en verder grotendeels op het oog. Dus geen alfabetische sortering en de talen staan gewoon door elkaar. Ik heb hardcovers en softcovers bij elkaar staan en probeer boeken van dezelfde auteur zoveel mogelijk bij elkaar te houden maar verder zit er niet echt een logica in. Gek genoeg weet ik zelf wel perfect wat ik waar kan vinden.

  1. Gelukkig lopen die boeken niet weg hé. Probeer je energie maar zoveel mogelijk te sparen. Heb je ook zo genoten van Onderstromen?

   1. Het was zeker een fijn boek om te lezen, recensie komt online. Vond alleen het einde wel een beetje voorspelbaar en ook juist heel veel mensen die ineens met geweld te maken hadden. Maar verder, een echt Nora boek<3

    1. Oh, dan komt onze mening mooi overeen. Mijn recensie verschijnt dinsdag en net als jij vond ik het einde nogal vlotjes afgerond (én voorspelbaar). Bovendien kwamen er inderdaad heel veel personages in contact met agressie, het leek soms wel een bijeenkomst van slachtofferhulp.

  1. Ik vind het gewoon zo grappig dat die folder nog steeds opduikt want ondertussen is het toch alweer even geleden sinds die foto’s werden gemaakt. Jaja, een beroemde shopper. 🙂

  1. Ik zeg meestal al lachend dat het onze best geïsoleerde muur is maar ik vind die boekenmuur ook gewoon veel warmte uitstralen qua sfeer. Er is ook altijd wel iets te zien dus dat is nog een extra voordeel. Naast het feit dat ik niet telkens naar de bibliotheek moet gaan wanneer ik een boek heb uitgelezen. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.