Film-mijmeringen : Harry Potter and the Chamber of Secrets #1

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar zelf maak ik me vrij vaak allerlei bedenkingen tijdens het bekijken van een film. Vaak zijn dat heel gekke dingen, soms zaken die herkenbaar zijn en heel soms snap ik zelf niet goed wat voor vreemde linken mijn hersenen soms leggen. Een tijdje terug besloot ik sommige van de zaken op te schrijven terwijl we nog eens naar de Harry Potter films keken. Bij deze … de film-mijmeringen die Harry Potter & Chamber of Secrets bij me opriep.

wanneer ik een nieuwe fantasywereld ontdek

bij elke Anagram puzzel die ik probeer op te lossen

wanneer er tijdens het douchen zeep in mijn ogen komt

wanneer mensen zeggen dat huilen heelt en ik me moet inhouden om niet te reageren met ‘Ik ben geen phoenix hé.’

Harry heeft precies geen schrik van plotholes.

Wanneer ik de kans krijg om een auteur te ontmoeten en plots niet weet wat ik tegen hem/haar kan zeggen.

At first I was afraid I was …

Pa-pier hier …

Zou draco malfoy de inspiratiebron zijn voor Grumpyreads?

Geen paniek mensen, Harry valt NIET uit de Ford Anglia. In het boek alleszins niet.

Nope, nope, nope, ze hebben Herbology met Hufflepuff niet met Slytherin.

Tja, als je het boek niet leest weet je niet waarom Ron zo bang is van spinnen hé.

mijn gezicht wanneer iemand spoilers verklapt

 dit ben ik wanneer er eindelijk een vervolgdeel uitkomt en de boekhandel nog niet open is

Laat het maar aan de Weasley-tweeling over om een manier te bedenken waarom ze de snelheidsregels aan hun laars kunnen lappen en toch aan de flitspalen ontsnappen.

die keer dat ik ergens rondliep en een glazen wand zo proper gepoetst was dat ik er straal tegenliep

ik op social media nadat er een aflevering van Game of Thrones of Supernatural is verschenen die ik nog niet heb gezien

hier wil ik echt zo graag een keer naar toe

een weedplantage op Hogwarts?

Oops! Ik had bij de vorige blogpost met film-mijmeringen al gemerkt dat ik het heel leuk vond om hem samen te stellen maar dit keer liet ik me precies nog wat meer gaan. In totaal verzamelde ik 37 screenshots met bedenkingen en dat was nu eenmaal ‘ietsje’ te veel om in één blogpost te gieten. Jullie hebben dus nog een tweede deel te goed van me vooraleer ik me ga amuseren met Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

2 gedachten over “Film-mijmeringen : Harry Potter and the Chamber of Secrets #1”

    1. Ik amuseer me echt zo enorm met het samenstellen van deze blogposts. Zo fijn om al die bedenkingen een keer te kunnen uitschrijven én natuurlijk geeft het me ook een geweldig excuus om de films nog eens opnieuw te bekijken en de boeken te herlezen. Niet dat ik daar een excuus voor nodig heb maar toch …

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.