Gelezen in maart 2019

Ook maart werd een vrij rustige leesmaand. Dat snelle leestempo van vroeger lijkt ondertussen definitief te zijn ingeruild voor een iets matigere snelheid en daar is uiteraard niets mis mee. Al blijf ik wel het gevoel missen om in ieder boek te kunnen wegduiken en zonder door iets te worden afgeleid. Dat gebeurd immers nog maar zelden. Gelukkig ontdekte ik de voorbije maand wel weer een aantal leuke verhalen en was wat ik las vrij gevarieerd.


Ik begon de maand met het kopen van twee nieuwe boeken en één van hen las ik meteen. Volwassen worden is optioneel is een bundeling van cartoons die je de ene keer aan het lachen brengen en je de andere keer ergens bij doen stilstaan. Wat het voor mij zo fijn maakte was de hoge herkenbaarheid.

Volwassen worden is optioneel – Marloes De Vries

Vervolgens dook ik weer even weg in de duistere wereld van Eve en Roarke.

 Hereniging – J.D.Robb

om nadien een heel fijne hervertelling van Beauty and the Beast te ontdekken

A curse so dark and lonely – Brigid Kemmerer

en daarna aan de zee het boek van mede-blogster Joany te lezen en daarbij te ontdekken wat een telefoonbotje is.

Verschijning – Joany de Vries

Jill Shalvis zorgde dan weer voor heerlijke ontspanning en liet me glimlachen.

Still the One – Jill Shalvis

Bij het derde boek van Sebastien de Castell duurde het een pak langer voor ik het uit had. Die periode kon ik er duidelijk mijn aandacht niet bijhouden.

Talisbinder – Sebastien de Castell

De maand afsluiten deed ik met het nieuwe boek van Deborah Harkness. Ik vond haar A Discovery of Witches – trilogie heel goed en was dan ook heel benieuwd naar dit nieuwe verhaal. Nu ja, ik ben het nog steeds want terwijl ik deze blogpost aan het voorbereiden ben, heb ik nog maar enkele bladzijden gelezen. Ik hoop het echter uit te hebben tegen dat mijn Gelezen in-post online komt.

De eeuwige tijd – Deborah Harkness

Cijfers:

Goodreads: 21/120
Aantal gelezen boeken: 7
Aantal eigen boeken: 4
Aantal recensieboeken: 3
Pagina’s: 2458 p.

Wat was jullie favoriete boek van de voorbije maand?

6 gedachten over “Gelezen in maart 2019”

    1. Ik zou het zelfs nog leuker hebben gevonden mocht het een standalone zijn geweest in plaats van het eerste deel van een reeks. Dat had ik eigenlijk niet verwacht.

    1. Daar was je precies echt wel fan van hé. Misschien moet ik haar boeken in de toekomst toch nog maar eens een tweede kans geven.

    1. Oh ja, daar gaat natuurlijk veel tijd in kruipen. Maar in de toekomst kan je het lezen van Nora Roberts boeken gaan afwisselen met voorlezen uit kinderboeken. Dat is wel een fijn vooruitzicht hé.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.