Aanwinsten Maart 2019

Ook deze maand mocht ik weer enkele boeken aan mijn verzameling toevoegen. Vier boeken in totaal en ik die vonden allemaal een plekje in mijn kasten zonder dat ik moest gaan reorganiseren. Maar misschien heeft dat laatste iets te maken met het feit dat er een stapeltje boeken op de kast klaarligt voor de komende O.W.L.’s Readathon van april. De eerste twee maanden van het jaar kocht ik zelf telkens exact één boek. Deze maand waren dat er twee en nee ik ben niet van plan om dat aantal vanaf nu maandelijks te verdubbelen. Al heb ik wel nog enkele titels op mijn wenslijst staan.

De twee boeken die ik deze maand kocht vond ik bij Van Piere in Eindhoven. Op 1 maart genoot ik samen met mijn nicht een dagje van deze stad en zorgde ik er meteen op de eerste dag van de maand voor dat er geen lege Aanwinsten-post zou verschijnen. Ik kocht namelijk twee boeken van mensen die ik al een tijdje volg en die allebei dezelfde achternaam hebben.

Volwassen worden is optioneel – Marloes De Vries

Verschijning – Joany De Vries

Dankzij een signeersessie bij Buchbar in Antwerpen werd het eerste boek meteen ook gesigneerd.

De rest van de maand kocht ik zelf geen boeken meer. Maar ik kreeg wel twee recensieboeken toegestuurd waardoor mijn aanwinsten van maart heel gebalanceerd zijn. Twee gekocht én twee gekregen. Nu nog de tijd vinden om onderstaande boeken zo snel mogelijk te lezen.

De terugkeer van de koningin – Rebecca Ross

Gewist – Teri Terry – Imagine

Werd jullie collectie deze maand ook weer wat groter?

2 gedachten over “Aanwinsten Maart 2019”

    1. Tot nu toe valt het nog vrij goed mee met de hauls dit jaar. Ik merk het ook duidelijk aan mijn tbr die ondertussen onder de 150 zit. Ok, net eronder maar toch.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.