Right here, Right now #22

righthererightnowHet is alweer eventjes geleden sinds ik hier nog eens een Right here, Right now deelde. De allereerste verscheen in mei 2015 en ondertussen is het al sinds mei dit jaar geleden dat ik hier nog eens toonde waar ik de laatste tijd zo al mee bezig ben. Hoog tijd dus om daar vandaag verandering in te brengen.

Boek:

Air Awakens van Elise Kova

Film :

Euhm … dat ik hier serieus over moet nadenken zegt eigenlijk al voldoende hé. Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik nog eens een film zag. De laatste film die ik in de cinema zag was Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (een tweede keer) en thuis weet ik het echt niet. Ik heb de indruk dat ik steeds minder televisie en films bekijk.

Serie:

Dat telt ook voor series. Sinds ik het 13de seizoen van Supernatural zag heb ik eigenlijk niets meer bekeken. Al ben ik op zich wel benieuwd naar de drie seizoenen van Lucifer die klaarstaan op de Digibox.

Muziek:

We gingen een tijdje terug naar de Jazz-night in Mechelen waar het Rebirth Collective optrad. Thuis heb ik vooral geluisterd naar de nummers die manlief aan het oefenen is. Gelukkig is dat een fijne playlist met ondermeer Muse, Arno, Adele, … )

Aanwinst:

Wanneer ik deze blogpost samenstel is mijn laatste aanwinst een paar sokken. Niet zo maar sokken maar een paar dat verkocht wordt ten voordele van DiAwareness. Deze vereniging wil Diabetes type 1 onder de aandacht brengen zodat patiënten niet langer worden gestigmatiseerd. Blijkbaar zijn er nog steeds veel jonge patiënten die vreemd worden aangekeken wanneer ze insuline moeten toedienen. Ik herinner me dat gevoel van vroeger al heb ik er nu geen last meer van vermits ik al enkele jaren een insulinepomp heb. Toch wilde ik graag hun doel steunen en schafte ik me dus een geel paar sokken aan met allemaal spuitjes er op waardoor ik nu ook een Hero-on-socks ben.

Recentst gelezen blogpost:

’t is niet voor lilith, ’t is voor haar eenzaamheid

Recentst ingeplande blogpost:

Mijn Gelezen in-post voor de maand februari.

Toegevoegd aan mijn deze wil ik nog lezen lijst:

A curse so dark and lonely (die heb ik al) &
Verschijning van Joany (die heb ik tot nu toe nog steeds niet tegengekomen in de boekhandel dus ik ga hem een keer online moeten bestellen)

Recentst creatieve project:

Deze boekige haarspeld. Ik had er al een tijdje één op het oog die ik in een Etsy-shop had gezien maar vermits die niet meer verkocht werd heb ik er zelf eentje geknutseld.

Gekregen:

Het Valentine Swap-pakket en knutselmateriaal dat ik van Irene kreeg.

Leuk:

Dat de zon zich eindelijk weer af en toe laat zien, nog een keer helemaal kunnen opgaan in een verhaal, dat er een aannemer is langsgekomen voor een terras, mijn neefje die me opwacht in Hufflepuff-kleuren, mijn metekindje dat al knuffelend wakker wordt in mijn armen, …

Uitkijken naar:

Boekjes lezen op het terras, leuke bijpraat-afspraakjes, enkele rustige dagen uitwaaien aan de zee

Minder leuk:

Tja, dat gaat hier een voorspelbaar antwoord worden maar ook dit keer is dat mijn averechtse lichaam en het feit dat ik me hierdoor zo slecht kan focussen op het lezen. Ik ben het echt beu dat alles (hoe klein de inspanning ook is) zo uitputtend aanvoelt.

Ontdekt:

Dat mijn moeke echt heel goed kan puzzelen met stof (ik toon jullie hier later wel een keer bewijs van), dat ik blijkbaar geen schaapjes tel wanneer ik niet kan slapen maar mijn ademhaling controleer door telkens in te ademen op Wingardium en uit te ademen op Leviosa. Ja, blijkbaar doe ik dat dus. Ik stond er zelf ook van versteld toen het me een paar nachten terug plots opviel. Gelukkig doe ik het blijkbaar niet altijd. Laten we dus hopen dat het iets eenmaligs was.

Welke film hebben jullie het laatst gezien?

10 gedachten over “Right here, Right now #22”

    1. Ik had het er gisteren met mijn nicht nog over dat ik deze blogpost wilde samenstellen en dat ik me echt niet kon bedenken wat de laatste film is die ik thuis zag en plots herinnerde ik me dat het de tweede Deadpool-film was doordat zij me vertelde dat ze die onlangs had gezien. Maar dat is alweer makkelijk een maand geleden.

  1. Wij keken afgelopen weekend ‘This is how it ends’ Een prima film, alleen het einde vond ik minder goed. Leuke films zijn sowieso lastig te vinden momenteel vind ik. Is de serie Shadowhunters misschien iets voor je?

    1. Dat is er eentje van Netflix zeker? Wij hebben nog steeds geen Netflix. Anders had ik er waarschijnlijk wel naar gekeken om te zien of het iets voor me is.

    1. Ik heb nog niet zo heel veel alleen gedaan. Of toch de laatste jaren niet. Als tiener trok ik wel in mijn eentje in Engeland rond toen ik er bij mijn nicht logeerde. Dan ging ik overdag een historisch gebouw bezoeken en waande ik me plots in een ander tijdperk, of ik ging wat rondslenteren in Nottingham, of de één of andere ruïne bewonderen en genieten van het uitzicht. Eigenlijk was dat wel heel rustgevend. Gelukkig zijn uitstapjes met twee ook héél fijn. Ik heb nu trouwens wél nog meer zin gekregen in opnieuw naar Londen trekken.

    1. Ik ben zo blij dat ze gelukt is én dat ze goed blijft zitten. Misschien moet ik nog eens wat van die boekjes bestellen zodat ik er nog enkele kan bijmaken. Het lijkt me echt een leuke cadeautje voor mede-boekenfans met (half)lang haar.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.