Gelezen in september 2018

Wanneer ik deze blogpost voorbereid heb ik nog drie dagen voor me liggen. Met een beetje geluk kan ik dus nog een boek aan dit lijstje toevoegen vooraleer deze blogpost verschijnt. Momenteel is het een vrij korte lijst. Mijn lichaam dacht in augustus al dat het herfst was maar is er ondertussen helemaal van overtuigd en dat zorgt ervoor dat ik me moeilijker op het lezen kan focussen. Ik zei het waarschijnlijk al eerder maar gek genoeg lukt het lezen van fanfiction me doorgaans nog wel.

In ieder geval kijk ik heel erg uit naar de Spook-a-Thon die Kwante in oktober organiseert en ik hoop dat die leesmarathon er voor kan zorgen dat ik mezelf weer helemaal kan verliezen in een boek. Het draait immers niet om het aantal boeken dat ik lees. Ik mis het om mezelf volledig te kunnen onderdompelen in een nieuwe wereld. Helemaal weg van de werkelijkheid en de klusjeslijst die nog op me ligt te wachten.

So you think you’re a bookworm – Jo Hoare
Vegan 100 – Gaz Oakley
The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue – Mackanzie Lee
Groupie – M.C.Stunich
Roadie – M.C.Stunich
Heartless – Gail Carriger
Flirt voor even – Jill Shalvis

Ik las een heel fijn boekje dat ik van Fieke kreeg maar ook een veganistisch kookboek dat ik mocht recenseren voor uitgeverij Good Cook. Verder las ik ook een boek dat ik van lieve Silke kreeg en twee boeken die ik van mijn geweldige boekenvriendin mocht lenen. Dankjewel Nancy.

Het eerste deel van die serie (Groupie) las ik nog eens op één dag uit. Maar nadien deed ik net een hele poos over Heartless van Gail Carriger én dat terwijl het een geweldig boek was. De maand afsluiten deed ik in het gezelschap van het laatste nieuwe vertaalde boek uit Jill Shalvis haar Lucky Harbor-serie. Ondanks het feit dat ik veel langer over een boek doe heb ik ze wel allemaal een mooie beoordeling kunnen geven.

Cijfertjes:

Goodreads: 112/100
Aantal gelezen boeken: 7
Aantal eigen boeken: 4
Aantal recensieboeken: 1
Aantal pagina’s: 2214 p.

Wat was jullie favoriete boek van de afgelopen maand?

7 gedachten over “Gelezen in september 2018”

  1. Je hebt weer lekker veel boeken kunnen lezen! Ik kan alleen maar indenken dat het boekenlees- seizoen er alleen maar beter op wordt nu de dagen weer kouder en gezelliger worden. Kaarsjes erbij aan, plaidje erbij, een goed gevulde mok met thee of warme chocolademelk..

    1. Echt hé, we hebben de verwarming gisteren toch maar opgezet omdat de kou voor extra spier-en gewrichtspijn zorgde. Maar zo heerlijk weggedoken onder een dekentje, genieten van een boek, lekkere thee en de lichtjes in mijn boekenkasten vind ik dit seizoen heel gezellig.

  2. Bij mij is het ook al lang geleden dat ik me nog echt kon verliezen in een boek. Ik ben er ondertussen achter dat dat waarschijnlijk komt omdat ik mij altijd laat afleiden door mijn telefoon. In oktober ga ik proberen om elke dag minstens een half uur te lezen, zonder mijn telefoon in de buurt. Tijdens deze week verlof is dat gemakkelijk, benieuwd of ik dat nadien ook kan volhouden.

    1. Als we een midweek in Centerparcs zijn lukt het me ook veel beter. Dan gaat de laptop niet mee en spendeer ik automatisch een pak minder tijd online vermits ik Facebook en Twitter niet op mijn smartphone heb staan. Misschien moet ik het ook eens zo proberen. Minstens een aantal bladzijden lezen voor ik aan iets anders begin en het lezen dus echt op mijn To Do-lijst zetten. Dan staat er natuurlijk wel al minstens één ding op dat ik graag doe.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.