Aanwinsten September 2018

Wat aanwinsten betreft bleek september vooral een maand van aangename verrassingen te zijn.  Maar daarover volgt zo meteen wat meer uitleg. Het aantal nieuwe boeken valt gelukkig nog vrij goed mee waardoor mijn TBR vrij stabiel is gebleven. Zodra het lezen weer wat vlotter gaat hoop ik dat cijfer zelfs nog wat te laten zakken. Ergens moet dat wel want er liggen een aantal factoren in het vooruitzicht die voor nieuw leesvoer gaan zorgen. Een Halloween-unboxing, een Secret Santa-swap, een boekencheque die ik mag gaan omruilen bij de boekhandel, wenslijstjes voor de feestdagen, … Wie weet zorgt Kwante’s Spook-a-thon er wel voor dat ik het aantal ongelezen boeken kan laten zakken. Even alleszins … tot er weer nieuwe exemplaren bijkomen. 🙂

De passie – Jayne Ann Krentz
Vegan 100 – Gaz Oakley
Unholy Magic – Stacia Kane

De thriller van Jayne Ann Krentz was eigenlijk een moetje. Ik wilde een boek kopen als cadeautje voor iemand en toen bleek dat het financieel interessanter was om ze per twee te kopen koos ik er ook nog eentje voor mezelf uit bij Boekenvoordeel.

Vegan 100 mocht ik recenseren voor Good Cook. De recensie verscheen eerder al en ik ben fan van de Wilde Rijstsalade met gedroogde vruchten en noten.

Toen ik in Breda had afgesproken met Annemieke en haar zoontje gingen we bij enkele boekenwinkels op verkenning. Ah ja, twee boekblogsters samen dat kan gewoon niet anders hé. Ik had zelf het geluk dat Unholy Magic bij Latte & Literature verkocht werd aan de helft van de prijs. Het eerste deel kocht ik voor 0,99€ op het Boekenfestijn en het derde deel kocht ik eerder al aan de helft van de prijs dus dit is nu officieel een koopjes-trilogie.

Catwoman Soulstealer – Sarah J.Maas
Flirt voor even – Jill Shalvis
Sea Witch – Sarah Henning

Ik kijk iedere keer opnieuw uit naar de vertaling van een nieuw deel uit de Lucky Harbor-serie. Alleen is het ook iedere keer opnieuw de moeite om er aan te geraken vermits het standaard enkel verkocht wordt bij krantenwinkels. Onze plaatselijke boekhandel besteld het iedere keer voor me maar het duurt telkens een tijdje voor de uitgeverij of toch alleszins hun distributiecentrum het boek levert. Hopelijk komt hier nog verandering in want de boeken zijn gewoon super leuk wanneer je je wil ontspannen.

Verder werden er ook een aantal boeken opgeruimd omdat ik wist dat ik ze niet meer zou herlezen. Vermits ik niet meteen iemand wist die ik er gelukkig mee kon maken deed ik ze naar deSleghte waar ik in ruil een waardebon kreeg. Nadat ik dat gedaan had snuisterde ik even tussen hun aanbod en zag ik Catwoman staan. Toen ik er enkele dagen later opnieuw was (dit keer met een vriendin erbij) viel Sea Witch me direct op. Dat boek stond al op mijn wishlist dus ik ben heel blij dat ik de boeken waar ik afscheid van nam kon omruilen voor twee boeken die ik graag wil lezen.

Ik ging ook nog met mijn tante naar twee verschillende kringloopwinkels maar daar kwam ik niets interessants tegen.

Na het inplannen van deze Aanwinsten-post had de postbode echter nog wat extra leesvoer voor me bij. Binnenkort kan ik dus in Zilvergaren van Naomi Novik beginnen.

Wat is jullie favoriete aanwinst van de afgelopen maand?

8 gedachten over “Aanwinsten September 2018”

  1. Waw, weer een mooie buit!
    Ik kocht twee e-books, maar mijn favoriete aanwinst is Zijde van Alessandro Baricco met tekeningen van Rébecca Dautremer. Even benieuwd naar het verhaal als naar de illustraties 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.