Foto-update #131

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik vond deze handige BuJo stempels bij Action

maar kwam met meerdere creatieve aanwinsten naar huis toen bleek dat ze nog eens kleine blokken met bedrukt knutselpapier hadden. Die nieuwe lading suikergels is ondertussen ook al goed van pas gekomen vermits mijn suikerwaarden een beetje jojo aan het spelen zijn.

Doordat mijn klantenkaart gekoppeld is aan mijn blognaam en ik een bestelling had gedaan bij de boekhandel mocht ik daar een tijdje terug de Kraaien voor Zwartraafje gaan ophalen. Tja, dat klinkt natuurlijk een beetje gek.

Ik verstuurde opnieuw wat post

en mocht ook zelf fijne traditionele post openen en lezen.

Jammer genoeg was ik te laat bij Hema om dit leuke t-shirt voor mijn aanstaande neefje te scoren.

Een dessert in een beker. Hier ga ik waarschijnlijk minder van bijkomen als van een echte muffin.

Vermits de nazomer blijft aanhouden maakte ik nog maar eens een salade

Ik ging samen met mijn nicht naar Intratuin waar ze blijkbaar de kerstmarkt al aan het opstellen waren. Vermits het buiten 27°C was zorgde dit voor een nogal bizar contrast.

Pas de dag nadien ontdekte ik dat wat ik als puur decoratief houtsnijwerk had gekocht ook verlichting bevatte.

Deze Hedwig had ik eigenlijk ook wel willen adopteren

Ik maakte een pangerecht waar bijna een grotere pan voor nodig was.

Die verkiezingsbingo van Charlie Magazine zat er boenk op. Na het stemmen keer je met pistolets terug naar huis.

Dankzij de Spook-a-Thon bleef ik nog is een keertje tot na middernacht of te wel The Devil’s Hour wakker.

Manlief had een weekje verlof en we gingen ondermeer naar de cinema

en naar de Efteling. Dat kwam dan weer handig uit vermits ik voor de Spook-a-Thon een Haunted Mansion foto nodig had en in dit pretpark kon ik kiezen uit twee Haunted Mansions of een spookslot. Ik kwam ook nog een soortgenoot tegen én zag er die dag blijkbaar ook een beetje anders uit.

Toen we die avond thuiskwamen bleek er een pakje voor me bij de buren zijn afgeleverd. Bleek het een cadeau-doos te zijn met allemaal leuke pakjes. Inclusief mijn allereerste booksleeve. Nogmaals bedankt Kwante! ❤️

10 gedachten over “Foto-update #131”

 1. Ik heb nooit begrepen hoe die stempels werken. Hoe gebruik je dat?
  Ooh, die ster met houtsnijwerk ziet er erg mooi uit. Een beetje schadowbox-achtig, zeker met verlichting?

  1. Je gebruikt die stempels in combinatie met een plastic (acryl)blok of plaat die de houten basis van de klassieke stempels vervangt. Op die manier kan je er doorheen kijken waar je stempel juist terecht komt én je kan de stempels steeds opnieuw vervangen waardoor je maar één of twee van die blokken nodig hebt. Ik vind het zelf heel handig omdat ze zo weinig plek innemen in vergelijking met de houten blokstempels van vroeger. Ik moet eigenlijk eens batterijen zoeken zodat ik het licht-effect kan uittesten. Daar ben ik tot nu toe nog niet aan toegekomen.

 2. Wij zijn een paar weken geleden ook naar de eerste kerstmarkt-in-tuincentrum geweest en het was inderdaad heel bizar. Ik had ook helemaal nog geen zin om iets te kopen. Gelukkig ben jij wel geslaagd!

  1. Met dat zonnige weer ben je nog niet echt in de stemming om kerstdecoratie te kopen hé. We wisten ook niet dat er al een kerstmarkt zou zijn want we gingen er eigenlijk vooral naar toe omdat die een betaalbare High Tea formule hebben en we nog eens rustig wilden bijpraten. De mooie kerstdecoratie was dus een fijne bijkomstigheid.

    1. Ik weet niet of het in elk filiaal mogelijk is maar in Halsteren lukt het sowieso. Alleen is het wel een iets ander concept dan de traditionele High Tea. Er zijn bijvoorbeeld geen scones. Als je zin hebt in een High Tea kan ik misschien eens horen of we er eentje kunnen boeken bij Marolus wanneer we hebben afgesproken.

 3. Wat een prachtige booksleeve! Is dit om boeken onderweg netjes te houden? Net zoals voor bijvoorbeeld een laptop of tablet?
  De salade ziet er ook heerlijk uit, wel gek dat we dit nu nog in oktober kunnen eten he. Meestal zitten we massaal aan de stampotten en warme chocolade melk 😛
  De tuincentra’s in kerst sferen blijft een mooi aanblik, ik wil binnenkort ook weer eens snuffelen voor wat leuks en kerstigs.

  1. Inderdaad. Het is geen waterbestendig materiaal wat doorgaans wel het geval is bij de tas voor een laptop maar het is een katoenen stof met een dikkere vulling zodat je boek beschermt is tegen deuken. Dat vind ik dus zelf ook heel vreemd. Vandaag is het eens typisch herfstweer maar vorige week ben ik nog verbrand (ik ben nog steeds aftersun aan het smeren) en dat verwacht je toch echt niet meer in oktober. Ze hadden er echt hun werk van gemaakt bij Intratuin. Heel sfeervol.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.