Unboxing Summer Book Swap

Een tijdje terug liet ik hier zien welke creatieve items ik ontving tijdens de allereerste BuJo-Swap-actie waar ik aan deelnam. Ondertussen mocht ik nog een tweede pakket openen. Dat van de Summer Book Swap die Kwante organiseerde. Ik wilde hier eigenlijk zeggen mijn hoeveelste deelname aan een bookswap dit was maar – shame on me – ik weet het eigenlijk niet zeker. Inmiddels zijn het er immers al heel wat. Een aantal kerst-edities (zowel bij Kwante als Emmy), een Valentijn-versie en nu dus terug een zomerse variant.

Ik toon eerst de inhoud van het geweldige pakket dat ik Ilse me toestuurde. Nadien kan je ontdekken welke spulletjes ik zelf verzond naar mijn swapmaatje.

Ik vind het altijd spannend wanneer er zo’n gevulde doos in het zicht staat en je nog enkele dagen moet wachten vooraleer je ze mag openen. Dan voel ik me altijd terug een beetje dat kleine meisje dat reikhalzend uitkeek naar 6 december.

De naam van mijn lootje is Ilse, niet Sinterklaas maar toch had ik het gevoel dat ik wel heel, héél braaf ben geweest. 🙂

Nog een leuk kaartje erbij

en dan mocht het uitpakken beginnen. Ik beken dat ik meteen met het grootste pak gestart ben én dacht meteen ‘Oh, hier gaat manlief blij mijn zijn’ vermits die graag frangipane lust.

Eigenlijk zat ik ondertussen al enkele pakjes verder toen ik van een vriendin via WhatsApp hoorde dat er normaal helemaal geen frangipane in mijn pakket zat. Bleek er iets veel verfrissender in verstopt te zitten. Echt weer iets voor mij natuurlijk. Al ben ik stiekem wel blij dat er iets in zat dat voor afkoeling kan zorgen.

Dat mijn suikerwaarden de laatste tijd regelmatig te laag staan door de hoge temperaturen is wel handig. Er zat immers heel wat lekkers in mijn pakket verstopt. De volgende keer dat ik een hypo heb ga ik dus geen druivensuiker eten maar smurfen. 🙂

Wanneer ik opnieuw aan het knutselen ga kan ik dan weer dit zakje met vrolijke labels gebruiken.

Of een deel van het knutselpapier dat mijn lootje met toestuurde. Een grote envelop vol. De Supernatural juwelen waren hier uiteraard ook heel welkom. Als ik de smurfen beu ben kan ik overstappen op beertjes. Gevarieerd eten is immers heel belangrijk.

Valt het jullie al op dat ik zo ontzettend verwend werd dat ik besloot om al die leuke spulletjes in collages te verwerken? Ik was eerst met losse foto’s gestart maar dat werd veel te omvangrijk. 🙂

De kans is groot dat mijn kleingeld binnenkort in dit nieuwe tasje wordt bewaard. Binnenin zat trouwens deze leuke sleutelhanger die perfect past bij mijn halsketting. Drie washitape rolletjes die ik nog niet heb én nog wat extra snelle suikers.

Een kussensloop met de Winchester-broertjes er op, het boek dat Annemieke me had getipt via Tikkertje, maar dan met boeken, een kaartje dat meteen ook een leuk theelicht-lampion bevat én een doosje cuberdons. Drie keer raden wat mijn favoriete lekkers uit dit pakket was.

Het theelichtje ga je hier sowieso nog zien verschijnen in het najaar wanneer ik ’s avonds graag wat lichtjes laat branden om de kortere dagen gezelliger te maken.

Ik kreeg zelfs TWEE boeken. Allebei met een prachtige cover trouwens. De chocolade had het transport én de hitte perfect overleeft én ik kreeg ook nog deze zomerse decoratie cadeau.

Op deze overzichtsfoto valt het zelfs nog meer op … wat een verwennerij! Dankjewel Ilse voor al die lieve pakjes!

Bij de laatste unboxings is het een gewoonte geworden om telkens ook even te tonen wat ik zelf verzonden heb. Dit keer mocht ik een pakket samenstellen voor een blind swapmaatje. Hierdoor bleken heel wat zaken die ik doorgaans geef minder interessant te zijn. Notitieboekjes, stickers, boekige spiegeltjes, … met dit soort items zou ik mijn lootje geen plezier kunnen doen. Ik besloot me dan ook op andere zintuigen te focusen en uiteraard ook op haar lijstje met tips.

Mijn lootje gaf aan dat ze geen specifiek boek in gedachten had maar graag verrast wilde worden met leuke spulletjes. Dus bestelde ik geen ebook maar een cadeaubon voor haar zodat ze zelf nog iets kan uitkiezen wanneer ze daar zin in heeft. Ik vulde het pakket nog verder aan met een zomerse tasje voor kleingeld, een vrolijke luchtverfrisser, oorbellen die een zomers gevoel uitstraalden, zelfgemaakte Tinkerbell-oorbellen én een bijpassende kaart in reliëf, zoete snoepjes, een houten vlinder (opnieuw in reliëf) en een glas in de vorm van een cactus.

Een halsketting van Beauty and the Beast, een sjaal met orca’s vermits ze op vakantie met dolfijnen en orca’s had mogen zwemmen, een zeepje in de vorm van een cupcake, badzout om helemaal tot rust te komen, een totebag met een boekige quote, een sleutelhanger van Harry Potter en een muziekdoosje met de bekende Harry Potter-soundtrack.

Hier kan je de Tinkerbell-oorbellen wat beter zien en vervolgens was het tijd om alles in te pakken en wat te puzzelen tot alles in de doos pastte.

Harry Potter, Tinkerbell, Beauty and the Beast en dolfijnen/orca’s stonden als tip op haar wenslijstje. Op die zelfde lijst stond ook dat ze van handtassen en oorbellen hield. Dus ik hoop dat ze blij was met haar cadeautjes.

Eigenlijk had ik me voorgenomen om de volgende over te slagen maar na het openen van mijn leuke pakket en het zien van alle enthousiaste reacties van de andere deelnemers is de kans groot dat ik gewoon weer mee ga doen aan de Halloween-editie.

 

9 gedachten over “Unboxing Summer Book Swap”

    1. Dat hoort er voor mij echt bij en op die manier is het voor mijn lootje(s) hopelijk nog leuker om uit te pakken.

    1. Jaja, ondertussen heb ik dus al twee van de boeken die je me had aangeraden bij Tikkertje. Nu nog de tijd vinden om ze een keer te lezen. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.