Aanwinsten Juni 2018

Juni zorgde voor een iets ingetogenere Aanwinsten-post én na de bookhaul van mei is dat waarschijnlijk maar goed ook. Al helemaal vermits ik in juli jarig ben én de kans dan ook relatief groot is dat er dan weer wat meer boeken in mijn kasten belanden. Toch mocht ik ook deze maand weer een aantal nieuwe exemplaren verwelkomen …

Van Uitgeverij Lannoo kreeg ik zowel Hof van Ijs en Sterren van Sarah J.Maas (Best of YA), De laatste magiër van Lisa Maxwell (Boekerij) en zowel Elke dag een zoen als Heb lief van Lars van der Werf.

Zelf kon ik twee koopjes op de kop tikken. City of Ghosts kocht ik in Breda bij Latte’s & Literature aan 50 % (vermits het blijkbaar licht beschadigd is). Leah on the Off Beat kocht ik met de 5€ boekencheque die je kon aanvragen op kooptijdvooreenboek.be. Vermits ik ook nog een bon had gekregen door mijn volle klantenkaart hoefde ik slechts 4€ te betalen. Joepie!

Daarnaast kreeg ik ook nog twee boeken. Eentje bracht een vriendin voor me mee van een bibliotheekverkoop. Als je dit leest ‘Je hebt nog geld van me te goed!’. Doordat het boek zich in China afspeelt kan ik een puntje van mijn Verbeelding Book Challenge afvinken zodra ik het gelezen heb. De hardcover van de eerste drie verhalen uit de Hitchhiker’s Guide to the Galaxy is nog een verlaat eindejaarsgeschenk.

Yep, een ingetogenere versie telt toch nog steeds ACHT nieuwe boeken. Oops!

10 gedachten over “Aanwinsten Juni 2018”

  1. En vermits je niet vooraf weet wat je wel/niet zal vinden voelt het ook echt aan als een schattenjacht. Dit weekend was er ook een rommelmarkt in de buurt maar door de hitte heb ik die moeten overslagen. Ter compensatie probeer ik de komende weken wat Kringloopwinkels te bezoeken. 😉

    1. Dit keer had ik zelfs geluk bij gewone boekenwinkels. Bij de plaatselijke bibliotheekverkoop vond ik immers niet en ook de Kringloopwinkel viel de afgelopen maand wat tegen. Voor mij alleszins maar iemand die graag de Twilight-serie in het nederlands in de kast wil hebben staan kan hem daar momenteel wel voor 5€ in een box kopen. Echt, soms staan daar geweldige koopjes.

  1. De maand is nog maar half om en ik heb alweer een heel deel nieuwe boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Met mijn tbr komt het waarschijnlijk nooit in orde maar ik ben wel super blij dat ik binnenkort kan verder lezen in enkele van mijn favoriete reeksen.

 1. Hitchhiker’s Guide to the Galaxy <3 en ook enorm veel liefde voor de boekjes van Lars van der Werf! Ik heb ze hier alle drie in de kast staan en sla ze regelmatig open.

  1. Ik ben benieuwd wanneer ik uiteindelijk aan Hitchiker’s Guide to the Galaxy ga toekomen maar ik beloof alvast plechtig dat ik een handdoek bij de hand zal houden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.