Screenshots tonen aan dat #6

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …

dat ik tags en blogposts heel nauwkeurig lees én me dus niet snel zal laten bedotten. Al een geluk dat Melissa dan weer heel goed is in het omzeilen van die valstrikken.

dat ik niet de enige ben die zich vaak bedenkt dat Thoughts and Prayers niet voldoende zijn. Alleen maken die anderen er dan wel een meme van die benadrukt dat er meer nodig is.

Dat ik door de jaren heen al wat slimmer ben geworden en dus kan zeggen dat dit NIET helpt tegen de pijn én het bovendien je rug nog verder om zeep helpt.

Dat je je niet schuldig moet voelen om het aantal ongelezen boeken in je kast. Maar goed ook want ik ben er duidelijk niet goed in om dat aantal te laten zakken.

Dat ik niet de enige ben die niet goed is in het kiezen van favoriete boeken maar wel in het vinden van manieren om die keuzestress te vermijden.

Dat sommige tweets me nog meer doen beseffen hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen met mensen om me heen bij wie ik ook echt mezelf kan zijn.

Ja, nog een eentje. Weer niet van mij maar nu weten jullie meteen  waarom je me niet snel zo’n filter over een profielfoto heen zal zien plaatsen.

Dat die online testjes me heel graag zien.

Dat ik net als Eline van dit soort grapjes hou en daar soms veel te hard om moet lachen.

Dat het altijd fijn is om op iemands blog een super lief én mooi compliment te lezen. Maar NOG fijner wanneer ze daarin ook nog eens naar Harry Potter refereren.

Dat het héél logisch is om nog meer blogs te gaan volgen wanneer je je blogfeed al maar amper kan bijhouden. Of niet? Want dan ben ik waarschijnlijk ook op een foute manier mijn tbr aan het tackelen.

Dat één van mijn blogvriendinnen een mooie én welverdiende prijs won én ik super blij ben in haar plaats.

Dat deze titel precies in aanbieding was

en dat er duidelijk nog werk is aan onze aquarium. Dit screenshot moet ik toch maar eens naar manlief sturen ter inspiratie.

 

11 gedachten over “Screenshots tonen aan dat #6”

  1. Haha omg dat aquarium. Wat een leuke invalshoek voor een blog! Maar mijn screenshots zijn echt veel veeeel stalkeriger hoor … of heb je de ergste eruit gelaten??

    1. Haha, ik vond het gewoon al een stakerig idee dat ik op anderen hun blog of social media iets ging vereeuwigen door er een screenshot van te maken. 🙂

    1. Ik ben er ooit mee gestart voor deze blogposts en sindsdien probeer ik er af en toe aan te denken wanneer ik iets grappigs of frappant tegenkom.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.