Gelezen in Februari 2018

Ik begon de maand februari met het lezen van een aantal eigen boeken. Vervolgens ging ik na lange tijd nog eens naar de bibliotheek toe waardoor ik de komende dagen heel wat bibboeken las. Een prenten(recensieboek) zorgde voor wat afwisseling en toen stapte ik weer over naar ander leesvoer. Doordat ik deze maand niet enkel leesboeken las maar ook Graphic Novels, een strip en twee prentenboeken ging het aantal veel sneller de hoogte in.

Eigen boeken:

Ik las net niet de hele stapel vermits ik besloot om The Dead Girls Dance (samen met deel 1 en 3) uit de Morganville Vampire serie ongelezen weg te doen. Het eerste deel sprak me echt niet voldoende aan.

The Rook – Daniel O’Malley
De Graces – Laure Eve
Hunted – Meagan Spooner
De opdracht – Jayne Ann Krentz
Faery Tales – Carol Ann Duffy
Animal Attraction – Jill Shalvis
Soulless – Gail Carriger
Een nieuw begin – Nora Roberts
Magic Bites – Ilona Andrews

Bibliotheek-boeken:

Iko – Marissa Meyer (GN)
Stockholm Zuid – Jens Lapidus en Peter Bergting
Bang voor de tandarts – Leen van Durme
100 x Annie – Annie M.G.Schmidt
S1ngle – Peter de Wit en Hanco Kolk
De man van nu – Hanco Kolk en Kim Duchateau

Fables – Bill Willingham
Pinokkio – Chauvel * McBurnie

Lady Mechanika – Het tablet van het lot – 1 t.e.m.3 – Chen*Benitez*Montiel*Gareia

Recensieboek:

10,9,8, … uiltjes moeten naar bed – Georgiana Deutsch & Ekaterina Trukhan

Cijfertjes:

Goodreads: 33/100
Aantal gelezen boeken: 21
Aantal eigen boeken: 9
Aantal pagina’s: 4722p.

10 gedachten over “Gelezen in Februari 2018”

    1. Februari was wel echt een goede leesmaand en graphic novels en een prentenboekje gaan natuurlijk qua aantal bladzijden een pak sneller vooruit dan de nieuwe van Sarah J.Maas. ๐Ÿ™‚

    1. Ik vond die graphic novel heel fijn door de knappe pagina-grote illustraties en de verschillende tekenstijlen (er werken verschillende mensen aan mee). Het deed me een heel klein beetje aan Once Upon a Time denken doordat figuren uit sprookjes in onze wereld wonen. Wel jammer dat onze bibliotheek enkel dit deel heeft. Deel 7 dan nog. Heel bizar.

    1. Er volgt nog een recensie maar in februari kregen twee boeken vijf sterren van me en Soulless is daar eentje van. Ik vond het echt een fijn boek met een geweldig hoofdpersonage.

    1. Ik ben benieuwd of het deze maand ook weer zo goed gaat lukken. Het eerste boek dat ik aan het lezen ben telt in de 600 bladzijden dus misschien is de vrij hoge stapel die ik heb klaarliggen iets te ambitieus. ๐Ÿ™‚

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.