Aanwinsten Februari 2018

De maand was al half om vooraleer ik nieuwe boeken aan mijn collectie toevoegde. Op Valentijn mocht ik echter mijn Secret Valentine-pakket openen en daar zaten TWEE boeken in. Vervolgens kreeg ik een prenten(recensie)boek toegestuurd. Wat later kwamen er twee boeken toe die mijn lieve buurvrouw voor me bestelde met de ECI-waardebon die ik had gewonnen op het Boekenfestijn. Dankzij haar kan ik nu zowel een vervolgdeel als een tweede deel in de kast zetten. Nu nog het eerste deel vinden en ik kan aan een nieuwe serie beginnen. …

Daar bleef het echter niet bij. Ik kreeg immers nog een tweede recensieboek toegestuurd van één van mijn favoriete schrijfsters en we gingen naar de Stockverkoop van Standaard Boekhandel in Temse. Waar ik tot mijn grote verbazing geen enkel boek naar mijn zin vond. Wel … dat is niet helemaal correct vermits ik veel boeken zag die ik al gelezen had. Over één boek heb ik even getwijfeld maar dat haalde het mandje niet omdat ik het wel wilde lezen maar niet wilde hebben. Ik kocht echter wel een aantal items voor toekomstige swap-acties.

De boeken uit mijn Secret Valentine pakket:

Blaze of memory – Nalini Singh
Play of passion – Nalini Singh

De boeken die ik mag recenseren:

10,9,8, … uiltjes moeten naar bed – Georgiana Deutch en Ekaterina Trukhan


Verraad – J.D.Robb

De boeken die mijn lieve buurvrouw voor me bestelde:

Wicked business – Janet Evanovich
Ill wind – Rachel Caine

9 gedachten over “Aanwinsten Februari 2018”

    1. Ik ook en daarom kon ik de kans niet laten liggen toen ik op het Boekenfestijn deel 3 tot en met 6 voor een spotprijsje zag liggen. Alleen vind ik dus de eerste twee delen niet in dezelfde editie wat wel vaker het geval is met boeken op het Boekenfestijn.

    1. Dat is een beetje compensatie voor al die andere keren dat het me niet lukt. Zo staat er momenteel al een gevuld winkelmandje klaar bij TBD en ga ik straks in Eindhoven bij VanPiere langs. Ik ben benieuwd of ik dan ook nog steeds braaf ga zijn. 🙂

  1. Dat voorleesboek met uiltjes ziet er zo cute uit <3 en goed bezig met zo'n bescheiden haul! Ik voegde in februari zes boeken aan mijn kast toe, waarvan ik er al vier heb gelezen. Dus ik ben trots op ons allebei 😉

    1. Haha, hopelijk ben je na deze maand ook nog steeds trots op me nadat mijn bestelling bij The Book Depository hier is aangekomen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.