Foto-update #113

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Kleine ergernis … Ik gaf halverwege vorig jaar mijn email-adres op voor de klantenkaart van Etam. Vermits twee van mijn vier aankopen na tweemaal dragen al stuk gingen ben ik niet van plan om er nog iets te kopen en dus zijn die nieuwsbrieven overbodig. Alleen krijg ik ie-de-re keer dat ik probeer uit te schrijven dit te zien. Dat ’technisch mankement’ sleept al maanden aan.

Voor deze broodrooster kan ik dan weer best een Exorcist contacteren vermits dat toestel nog maar twee standen heeft: ‘nee, ik kleur niet’ en ‘Vagevuur’.  Of ik heb onbewust 14 jaar geleden een Star Wars editie gekocht die na 13 jaar sowieso overstapt naar the dark side.

Ik dacht het mezelf dit jaar makkelijk te maken door mijn bullet journal iedere maand met een ander kleurtje dunne washi-tape in te delen. Maar nu ga ik me dus iedere keer zitten afvragen welke kleur ik moet kiezen.

Blauw dus

Ik vind dit gerecht met grijze garnalen en witloof super lekker maar vermoed dat je het in een restaurant niet snel voorgeschoteld zal krijgen vermits het er niet bepaald smakelijk uitziet.

Tijdens het lezen van Rijk van Stormen van Sarah J.Maas. Oh nee, ondertussen heb ik ook nog eens bijna gehuild tijdens het zien van de film Their finest.

Ik ben doorgaans niet zo gek van een TBR-stapeltje. Alleen zag deze selectie er iets minder overrompelend uit dan de meer als 150 ongelezen boeken die nog op me staan te wachten. Fantasy, thriller, romantiek, hervertelling, … voldoende afwisseling alleszins. Ik ben alvast benieuwd hoeveel boeken ik gelezen zal hebben tegen het einde van de maand.

Hopelijk zijn deze stapschoenen ingewandeld tegen dat we naar Londen gaan. Het is misschien een gek zicht zo onder een jurkje of rokje maar ik hoop dat degelijke stapschoenen me al een beetje gaan helpen bij dat vele rechtstaan.

Complimentjes uitschrijven voor bij Emmy’s actie en vervolgens verderlezen en lekkere Chai Massala drinken terwijl ik op mijn lunchdate wacht. Zo is wachten natuurlijk wel heel erg fijn.

Dit schatje zat naast mijn fiets te wachten toen ik bij de winkel buitenkwam en ik had heel veel zin om dat beestje gewoon in mijn fietstas mee naar huis te nemen.

Paars gestreepte sokken + een lekkere Chai Latte = ikke blij

Ja hoor, het was weer zover. Ik ben al blij dat ze ondertussen stickers met Vernieuwd recept gebruiken in plaats van verbeterd recept. Iedere keer dat een product dat ik lekker vind wordt aangepast vind ik er nadien niets meer aan.  Als ik dan toch iets eet dat niet goed is voor mijn lijn, dan heb ik wel graag dat het ook een beetje lekker is.

Alweer een foto met eten erop maar het is de laatste van deze foto-update hoor. Beloofd! Veel groentjes, weinig vlees, … wat ik echter nog leuker vind aan dt gerecht is dat het zoveel kleur heeft. Blijkbaar hou ik van kleurrijk eten.

Oei, hier staat ook eten op. Maar het is geen foto van eten. Het is een foto van een reclamefolder waar eten in staat. Ik heb dus niet gelogen bij bovenstaande foto. Ik heb zo’n vermoeden dat de samensteller van deze reclamefolder veel YA-boeken met liefdesdriehoeken gelezen heeft vermits dit Valentijnstaartje blijkbaar voor 2 à 3 personen bedoeld is. 🙂

 

9 gedachten over “Foto-update #113”

    1. Ik weet eigenlijk niet of de Etam hier ook bij Miss Etam hoort maar dat ik me niet kan uitschrijven is inderdaad stom.

  1. Haha, dat Valentijnstaartje voor een triootje 🙂
    En zalig dat je zelfs aan een niet functionerende broodrooster nog een leuke draai geeft!
    Ik heb dat ook al vaak gehad, dat ik zin had om wachtende hondjes mee te nemen naar huis. ’t Is dat ik weet dat de baasjes teveel verdriet zouden hebben, want man, zo schattig… 🙂

    1. Ik vond dat echt zo grappig klinken toen ik die advertentie las. Een ander leest daar waarschijnlijk gewoon overheen maar ik zie dat dan natuurlijk weer meteen staan. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.