Unboxing Secret Santa

Ja hoor, ook dit jaar deed ik opnieuw mee aan Kwante’s Secret Santa en wat was het leuk. Al vrij vroeg begint Kwante af te tellen naar Kerstmis en ik vond het heerlijk om op zoek te gaan naar cadeautjes voor mijn lootje en vervolgens benieuwd af te wachten wat ik zelf zou krijgen. Dit jaar deed ik slechts aan één van de wedstrijden mee maar die vond ik wel heel leuk vermits deze ervoor zorgde dat ik eindelijk een DIY-projectje maakte dat al lange tijd op mijn lijstje stond. Jullie zitten nu natuurlijk wel te wachten op het moment dat ik jullie mijn kerstgeschenken toon dus laat ik die maar snel tonen.

Mijn oorspronkelijke plan was om te wachten tot Kerstdag zelf maar vermits we Kerstavond enkel met ons tweetjes thuis vierden en het een vrij doorsnee dag leek te worden besloot ik alvast mijn pakket te openen. Dat ik in de Secret Santa Facebook-groep allemaal leuke unboxingfoto’s zag verschijnen heeft mijn keuze ook wel een ‘beetje’ beïnvloed. 😉

Bij het ophalen van met mooie kerstdoos had ik gemerkt dat deze aan twee zijden beschadigd was tijdens het transport. Santa’s Little Helpers bij de post staan tijdens deze periode onder een hoge werkdruk dus ik vermoed dat het er dan wel eens wat heftiger aan toe gaat tijdens het sorteren en transporteren. Ik vreesde een beetje dat er iets beschadigd zou zijn maar dat was gelukkig niet het geval.

Ik voel me telkens plots een pak jonger wanneer ik zo’n grote verrassing voor me heb liggen en ze eindelijk mag openen. Het aftellen en uitkijken is een groot deel van de pret tijdens Secret Santa maar ik ga niet ontkennen dat ik wel heel blij ben op het moment dat de pakketten geopend mogen worden.

Het eerste dat ik zag was de envelop met het gedichtje …

op deze schattige kaart. Ik ontdekte meteen ook dat mijn lootje voor de eerste keer meedeed aan Secret Santa en hoopte dat het goed ‘een beetje goed’ was. Wel, ik kan je alvast verklappen dat het meer dan goed was.

Eventjes alle cadeautjes uitstallen. De twee rechthoekige pinguïnpakjes zaten in het leuke rendier-tasje.

Het eerste cadeau dat ik opende bevatte deze leuke lunchtas met Chip er op. Dat vond ik al een super tof geschenk op zich alleen …

bleek er nog een cadeau in te zitten ook.

Correctie … DRIE cadeau’s!

Mijn lootje had duidelijk gelezen dat ik een Belle en het Beest fan ben. 🙂 Mrs Potts heeft ondertussen al een plaatsje in de boekenkast gekregen. Ik moet nog even nadenken waar ik de andere twee ga zetten.

De volgende drie geschenken maken waren lekkernijen. Een lavendelthee en een heuse kerstthee waar ik heel benieuwd naar ben. De smarties zijn natuurlijk ook lekker. Ik vind het vooral ook tof dat er paarse tussen zitten. 🙂

Vervolgens kwam ik dit pakket tegen dat heel goed van pas gaat komen bij het maken van kerst-lekkernijen.

Ik kreeg niet één boek. Nope, onder de laatste twee pakjes in dit schattige kaftpapier zaten …

twee hervertellingen van mijn favoriete sprookje.

Mijn lootje stelde een heus thema-pakket voor me samen. Twee hervertellingen, leuke Beauty and the Beast spulletjes, lekkere thee die Mrs Potts kan uitschenken en met het bakmateriaal kan ik zelf nog wat lekkers bakken om te smullen tijdens het eten. Er zat zelfs nog een schattige bladwijzer bij waar ik jammer genoeg geen aparte foto van nam. Ik heb het hier over dat goudkleurige vogelkooitje dat onder Chip ligt.

Dankjewel Secret Santa! Ik ben heel blij met jouw lieve attenties en ga binnenkort ongetwijfeld nog eens ronddwalen in Belle’s wereld.

Uiteraard stelde ik zelf ook een pakket samen en nu de Santa’s geen geheim meer zijn wil ik dat ook nog even met jullie delen.  Het is toch altijd even afwachten of je lootje blij gaat zijn met haar pakjes maar dat bleek gelukkig het geval. Phew!

Leesvoer en iets lekkers

Een thee-infuser, honing voor bij de thee,  iets kleins en iets lekkers

Wat Kerstige spulletjes vermits het uiteraard wel een kerstswap is.

Tenslotte nog wat zelfgemaakte items

Inpakwerk en gekke briefjes bedenken om aan de pakjes te hangen.

Uiteraard ook een gedicht want dat mocht ik niet natuurlijk niet vergeten. Last-minute voegde ik ook nog een t-shirt toe van een serie die mijn lootje graag wilde lezen maar daar heb ik geen foto van.

Normaal verwijs ik door naar de blog van mijn lootje zodat jullie haar eigen unboxing kunnen zien maar vermits dit jaar niet ging deelde ik de foto’s die ik zelf maakte vooraleer het pakket naar de post werd gebracht.

Edit: Deze blogpost was normaal al een week eerder verschenen maar dat lukt natuurlijk niet wanneer je bij het inplannen vergeet om het jaar aan te passen naar 2018. *facepalm*

7 gedachten over “Unboxing Secret Santa”

    1. Ik vind het echt leuk om zo’n pakje samen te stellen en ben momenteel dan ook al volop aan het rondkijken voor leuke spulletjes voor een volgende editie. Dat laatste zinnetje deed trouwens deugd. Ik had mezelf al helemaal voor gek verklaard.

    1. Die zijn echt schattig hé. Mrs Potts staat hier ondertussen samen met zoonlief op een heuse Beauty and the Beast plank.

    1. Jij bedankt voor het organiseren Kwante. Ik vind het geweldig dat je er zoveel tijd en energie in steekt en kijk al volop uit naar de Valentijn-editie. Ok, ik kijk er zelfs zoveel naar uit dat hier ondertussen al een aantal spulletjes klaarliggen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.