Unboxing Bookish Winter Swap

Ik doe ondertussen al enkele jaren mee aan Emmy’s Boeken Adventskalender. Vroeger deed ik hoofdzakelijk mee met de wedstrijden maar sinds vorig jaar doe ik ook mee aan de lootjestrekking. Vermits Emmy zo lief is om de Belgische deelnemers aan elkaar te linken kan ik toch een mooi pakket versturen zonder achterover te vallen van de verzendkosten. Toch deed ik dit jaar ook mee aan enkele van de winacties.

Zo kon je meedoen aan een heuse Scavengerhunt met boekgerelateerde opdrachten en waren er heel wat leuke prijzen te winnen door enkele eenvoudige vragen te beantwoorden, toffe opdrachtjes te doen of een leuke quiz in te vullen. Vooral de Scavengerhunt vond ik erg tof om mee te doen. Maar het samenstellen van een Winters pakket voor mijn lootje was ook erg leuk. Net als het mogen uitkijken naar en vervolgens openen van mijn eigen winters pakket.

Zo zag mijn pakket eruit voor ik het uitpakte …

Onder dat laagje rode inpakpapier zat deze mooie doos verborgen.

Ik zag al meteen enkele super leuke items toen ik het deksel eraf haalde.

Dit leuke kaartje bijvoorbeeld. Ik kijk volop uit naar het ontdekken van nieuwe boeken en hoop volop dat de leesdip die me in 2017 bleef lastigvallen verdwijnt in 2018.

Deze haalden 2018 dus niet. 🙂

Nog meer lekkers

In deze goede voornemens kan ik me echt hé-le-maal terugvinden.

Leuke washi-tape waar ik volgend jaar mijn kerstpost mee kan opvrolijken.

Het leek wel alsof mijn lootje een heel deel van mijn reacties bij anderen hun Celebrate Books Box Unboxings had gelezen. De twee kaartjes vond ik toen meteen prachtig én ook deze rozenthee van Beauty and the Beast vond ik super leuk.

Met een slecht geheugen komen notitiebriefjes altijd van pas. Ik gebruik meestal de achterkant van oud papier maar deze zien er uiteraard veel, véél toffer uit.

Geurkaarsjes in leuke kleuren

Twinmarkers in mijn lievelingskleur

Zelfs Supernatural kwam aan bod

Al zoveel leuke cadeautjes en we zitten nog maar halfweg. Ik heb een poging gedaan om die sneeuw zoveel mogelijk in de doos te houden maar dat was duidelijk onbegonnen werk. Ik zie hier nog steeds regelmatig glinsteringen opduiken. 🙂

Ik heb de gewoonte om tijdens mijn voorstelling bij zo’n swap veel van mijn interesses op te sommen zodat mijn lootje meer keuze heeft. Mijn lootje tijdens de Bookish Winter Swap lijkt echt alle interesses verwerkt te hebben in haar pakket. Mijn lievelingskleur, Beauty and the Beast, Supernatural, Washi-tape, boeken, thee … én dus ook Hufflepuff!

Zelfs mijn bladwijzer-verzameling groeide nog wat aan dankzij dit exemplaar van Bibi Books

en dit exemplaar dat ik meteen prachtig vond toen ik het bij een Celebrate Books Box zag verschijnen. Ik ben echt super blij dat ik nu mijn eigen exemplaar heb.

Naast de rozenthee kwam ik ook Enchanted Forest Fruit thee van Twinnings tegen in mijn pakket. Die heb ik ondertussen al uitgeprobeerd. Ik heb echt zoveel mooie zaken gekregen en toen zaten er dus nog steeds drie cadeautjes verborgen tussen die sneeuwvlokken.

Ik kreeg immers niet één maar twee boeken van mijn titellijstje én dit leuke notitieboek van Blossom Books.

Nogmaals een super dikke merci Kim ik werd ontzettend blij tijdens het uitpakken van jouw pakket én ben dat nog steeds. Ik zei het je eerder al maar mocht ik een unboxing vlog opgenomen hebben in plaats van foto’s te delen dan hadden daar heel veel “Oh’s”, “Ah’s”, “zo leuk” en “Maar allez, NOG meer pakjes” aan te pas gekomen. 😉

17 gedachten over “Unboxing Bookish Winter Swap”

   1. Hey Sylvia! Nee, dat klopt. Er liep iets mis met het vooruitplannen waardoor de blogpost verscheen nog voor de Secret Santa’s bekend gemaakt waren. Dat was natuurlijk niet de bedoeling dus heb ik hem verwijderd. Ondertussen zijn de Santa’s gekend dus binnenkort komt die unboxing ook online.

  1. Echt hé! Ik heb donderdag toen er eindelijk wat zonlicht was meteen wat foto’s getrokken om later op Instagram te delen.

 1. Dit is zo prachtig en nu ik jou al wat beter ken echt passend bij jou :-). Mensen verrassen is zo fijn hé. Ik vond de verpakking al wow en dan dat verrassingseffect bij de volgende foto’s bij het uitpakken. Alweer een leuke blogpost. Love it.

  1. Dankjewel Hilde! Het was echt genieten dit pakket. AL zo mooi verpakt om te beginnen én dan nog al die leuke verrassingen om vervolgens te ontdekken.

 2. Ik ben blij dat je het een leuk pakket vond :-D! Je hebt het super in beeld gebracht! Ik kon er inderdaad de Oh’s en Ah’s bij denken ha ha. Het samenstellen was echt leuk, je had me dan ook superveel tips gegeven en op je blog kijken was een zeer grote hulp 😉

  1. Dat is ook de reden waarom ik zoveel tips op geef. Ik vind het zelf ook handiger wanneer iemand een aantal dingen vermeld vermits je lootje doorgaans iemand is die je niet persoonlijk kent. Hopelijk was jij even gelukkig met je ontvangen pakket als ik met het mijne. Doe je opnieuw mee met de Valentijn-actie?

 3. Haha, die nieuwjaarsvoornemens! En die “Still waiting for my damn letter”-bladwijzer! Zalig 🙂
  Supertof dat Kim zoveel werk in je pakket gestoken heeft; ’t is altijd fijn om cadeautjes te krijgen, maar als ze zó op maat zijn, nog veel meer!

  1. Die eerste twee kloppen nog ook. In die voornemens kan ik me immers helemaal terugvinden én ik ben nog steeds aan het wachten. Echt super leuke cadeautjes.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.