Blogger Lovin #23

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Kerstavond leek me een mooi moment om wat extra bloggerliefde te verspreiden. Dus terwijl sommige van jullie zich misschien al aan het voorbereiden zijn op een gezellige avond met vrienden en/of familie begin ik de dag alvast met enkele van mijn favoriete blogpost van de afgelopen weken.

Zoveel liefde voor:

De leuke uitspraken van Kelly haar zoontje, leuke kerstprojecten als de Bookish Winter Swap en Kwante’s Secret Santa, Annemieke’s mooie eerbetoon, de columns van Paul die me vaak doen glimlachen, de plantentuin van deze Kelly , traditionele post, grappige zoekopdrachten, creatief omgaan met kinderliedjes, Lisa’s smoesjes …

Dexter spreekt XXII
Book and Cats – in loving memory
Phil – MetroPaul
Onze mini-jungle, 7 jaar later
#Echtepostiscool editie 5.0 & ik deed mee!
A day in the life of … : Zoekwoorden alfabet!
Ik zag twee beren
Mijn smoesjes om NIET aan een book buying ban te doen

Op stap:

Grotendeels nagenieten van de Boekenbeurs, maar ook van Vivian’s ontmoeting met Jojo Moyes, Brenda’s interview met Dalila en alvast wat inspiratie opdoen bij Bianca’s Londen-tips.

Fotoverslag Boekenbeurs 2017
Marc de Bel over Marie, codenaam Jeanne
Event: Persconferentie met Jojo Moyes
Ik ben in de ban van de Boekenbeurs
Dalila Hermans en haar boodschap aan de wereld
Mijn tips voor Londen : Met o.a. Nothing Hill, Shoreditch en Primrose Hill

Interessant en/of Persoonlijk:

Toch ook een klein beetje herkenning in Marcia’s bekentenis, alvast uitkijken ook al moeten we nog een jaar wachten, zoals elke week wel minstens één keer glimlachen tijdens Talitha’s wekelijkse terugblik, Luna’s stukje over fysiek vs digitaal lezen, een stukje dat nog maar eens aantoont waarom vooroordelen zo gevaarlijk én doorgaans totaal mis zijn, dat doet dat stukje daaronder trouwens nog eens en als laatste beantwoord Marcia de vraag van een lezeres in een blogpost.

Ik ben niet meer zo’n fan van Young Adult boeken
Nieuwe onthullingen over Fantastic Beasts & Where to Find Them 2
Keek op de Week #7
De lift en de trap versus fysiek en digitaal lezen
Confessions of a skinny bitch
8 dingen die mensen vaak fout hebben over mij
Het ontdekken van nieuwe boeken

Creatief & Culinair:

Kelly toont aan dat je niet hoeft te kunnen tekenen om een Bullet Journal bij te houden, Charlotte toonde het creatieve project  waar ze op dat moment mee bezig was én later in ditzelfde lijstje deelt ze zelfs een gratis haakpatroon, Romy laat enkele van haar favoriete knutselspullen zien,  Emmy bedacht allemaal leuke opdrachten voor deze Scavenger hunt en dankzij Kwante’s opdracht maakte ik eindelijk een DIY-project dat al heel lang op mijn To Do-list stond.

Lilith deelt echte bullet journals van echte mensen
Mee bezig #2
Action knutselspullen: boek over handletteren en meer
Secret Santa Winactie 3 #BooksandFairyLights
Gratis haakpatroon: Zeemeermindeken
BAK – Doe mee met de scavengerhunt en maak kans op een Engels of Nederlands boekenpakket

Herkenning alom:

Heel veel ja-geknik tijdens het lezen van de volgende blogposts. Over de stappen bij het kopen van nieuw leesvoer, over tegenstrijdigheden, zaken die ook ik nog steeds niet kan, het gevoel dat je krijgt wanneer je in een boekenwinkel rondloopt, het knutselen met snoeppapiertjes én Hilde deed me zelfs even zin krijgen om net als vroeger met een speelgoedfolder en schaar aan tafel te gaan zitten.

Buying a book in GIF’s
Lekker tegenstrijdig: 6 tegenstellingen in mij
15 dingen die ik écht niet kan
Book Blogger Hop : Mijn gevoel in een boekenwinkel?
Sinterklaas in ons huis
Lieve Sint, … (oh nostalgie)

Lijstjes:

Tja, ik blijf nu eenmaal een zwak hebben voor lijstjes. Een opsomming van iemands leuke aanwinsten, boeken met creepy wezens, wenslijstjes, boekenlijstjes volgens verschillende thema’s, de grote finale van 1000 persoonlijke vragen, een serie-lijstje, cadeautips en zelfs een lijstje dat je best overslaagt wanneer je een hypochonder bent.

De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde)
Books With Some Creepy Creatures
Five Reasons You Should Read The Language of Thorns
Vijf boeken over parrallelle universums
Wishlist: 6x Bookish Items
Mijn niet-boekige verlanglijstje
7 post-apocalyptische series
1000 vragen aan jezelf : De finale
Top 17 van 2017
10x Cadeautips voor boekenwurmen
7 series over dodelijke ziektes

5 gedachten over “Blogger Lovin #23”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.