Kerstpost-actie

Een lange brief, een onverwachts kaartje, een Snail Mail envelop gevuld met allerlei verrassingen, … Stuk voor stuk voelen ze aan als kleine cadeautjes die vaak mijn hele dag opvrolijken. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik elk jaar opnieuw uitkijk naar de Kerstperiode waarin veel meer mensen hun pen en kaartjes uit de kast halen dan doorgaans het geval is.

Ik was al eventjes aan het overwegen om zelf een Kerstkaarten-actie onder boekliefhebbers te organiseren maar vermits Natalie van Nummer 44 dit de afgelopen twee jaar al deed leek het me een beetje overbodig. Toen ik het er met haar over had in een mailtje zei ze me echter dat ik het stokje mocht overnemen vermits haar blog zich in een winterslaap bevindt doordat ze zich de laatste tijd meer op fotografie (+ link Instagram account natalie) focust.

Het leek me een erg leuk idee om ook dit jaar een aantal kaartjes verstuurd te zien worden tussen (boek)bloggers en boekliefhebbers.

Houden jullie er ook van om naast digitale wensen ook wat traditionele kaartjes te krijgen? Super! Dan kan je je inschrijven voor deze Kerstpost-actie.

Wat je verstuurd is natuurlijk je eigen keuze. Een gekochte kaart, een geknutseld exemplaar, een hele Kerst Snailmail-envelop … Maar schrijf je niet in om vervolgens niets te sturen want dat zou natuurlijk zonde zijn voor de persoon wiens lootje je krijgt.

Inschrijven kan tot en met 30 november zodat ik jullie begin december kan laten weten naar wie je je kerstkaartje(s) mag versturen.

16 gedachten over “Kerstpost-actie”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.