Foto-update #105

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

 
De meeste herfststukjes worden gemaakt op basis van herfsttinten. Ik heb hier ook zo’n mooie pot vol warme tinten rood en groen staan maar toen ik bij Xenos deze houten paarse blaadjes tegenkwam besloot ik zelf een stukje samen te stellen in mijn lievelingskleur.

Een tijdje terug bestelde ik via Large de Limited Funko van Luna Lovegood. Hierdoor kreeg ik onlangs opnieuw hun catalogus toegestuurd en dat voelde aan als een tijdsprong naar mijn tienerjaren. Mochten jullie het je afvragen … Ja, ik moest lachen om die ondertitel.

Ik sprak met een vriendin af om bij te praten. In plaats van uit eten te gaan (én een babysitter te zoeken) stelde ze voor om bij haar thuis Tapas te eten.

Dat mooie boeket bloemen dat ik eind september van mijn tante cadeau kreeg heeft vrij lang gestaan. Al zag het er naar het einde toe wel een beetje anders uit. Na één week haal ik er de bloemen van tussen die verwelkt zijn. Na de tweede week deed ik dat nog eens en door de stelen vervolgens kort te wieken kon ik er nog wat langer van genieten.

Zo’n mooie nazomer had ik echt niet meer verwacht in oktober. Maar ik wilde er natuurlijk wel volop van genieten nu het zonnetje zich weer liet zien. Daarom ging ik naar een natuurgebied hier in de buurt en maakte ik nog wat foto’s voor mijn Instagram-account. Daar zijn het uiteraard wel boeken die in de spotlight worden gezet én niet mijn schoenen.

Ik ben nog maar eens aan het proberen om wat meer op mijn eten te letten. Of het wonderen gaat verrichten is nog maar de vraag. Ik was echter al heel blij dat ze deze voormiddag in het ziekenhuis zeiden dat er een 500g af was. Tja, wie ik het kleine niet waardeert …

Dankjewel Agora Books! Mijn eerste tickets voor de Boekenbeurs liggen al klaar. Yep, je leest het goed. Dit zijn nog maar de eerste.

Een tijdje terug heb ik voor het eerst in mijn leven een orchidee ontworteld. Jaja, mijn leven is ontzettend avontuurlijk. Het blad heeft het niet overleefd, maar ik heb wel twee nieuwe takken. Hoera! Nu maar hopen dat het bij de andere plant ook lukt want die is momenteel in herfststemming en verliest al zijn bloemen tegelijkertijd.

Een tijdje terug werden eindelijk de zonnepanelen geplaatst die we al vrij lang geleden hadden besteld. Die mooie nazomerzon heeft dus alvast wat extra energie kunnen opwekken waardoor ik hier wat ecologischer kan bloggen.

De werkmannen waren nog geen tien minuten weg vooraleer Scar hun werk ging inspecteren. Ze denkt er duidelijk het hare over.

In dat zonnige weekend ging ik een korte wandeling doen met manlief. Opnieuw naar hetzelfde natuurgebied én ik wilde persé een rode paddestoel met witte stippen tegenkomen. Mission Accomplished.

Eigenlijk zou ik er wat vaker naartoe moeten gaan. Ook al is het maar voor een klein stukje en zet ik me vervolgs een tijdje neer op een bank. Het is er zo ontzettend mooi en rustgevend.

Verder was er ook een nieuwe knutselmiddag waar ik eindelijk aan mijn nogal grote voorraad kerstkaarten kon beginnen. De ene vriendin was net als ik kerstkaarten aan het knutselen terwijl de andere volop met Halloween-decoratie bezig was die toevallig wel heel mooi bij mijn trui pastte.

Lekkere champignonsoep als lunch in Bergen-op-Zoom én om drie uur een heerlijke Kersenmilkshake. Njammie!

Mijn Washi-verzameling werd nog een beetje groter toen ik deze leuke kersttape tegenkwam. De vogeltjes zijn mijn persoonlijke favoriet.

Mocht ik ooit een uitnodiging ontvangen van The Court of Night dan heb ik dankzij die middag in Bergen-op-Zoom het perfecte jurkje (de bijpassende halsketting had ik). Ik slaagde er trouwens ook weer in om een kleedje te passen dat was afgeprijsd. Dus een leuk kleedje én nog wat geld over voor het boekenbudget. 🙂

Als ik een toffe meter/tante wil zijn moet ik natuurlijk ook leuk inpakpapier in huis hebben. Eindelijk een excuus om extra toffe printjes aan te schaffen.

Via Facebook bleek ik dankzij Uitgeverij Deltas nog twee extra tickets gewonnen te hebben voor de Boekenbeurs. Ik ga dit jaar dus opnieuw meerdere keren kunnen gaan én daar kijk ik nu alvast naar uit.

6 gedachten over “Foto-update #105”

    1. In het echt zou ik die toch niet op mijn arm laten zitten hoor. Die beestjes zijn veel te snel voor me en het idee dat ze dan gewoon verder kunnen kruipen. Brrr

  1. Weerom een leuke update Liesbet. Heerlijke herfstwandelingen, inspirerende knutselmomenten, genieten van lekkere dingen. Ik kan er mij zeker in vinden ;-).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.