Gelezen in Augustus 2017

Dankzij de #OhMyBookathon van Lisanne slaagde ik er deze maand in om op zes dagen tijd zes boeken te lezen. Jammer genoeg liep het nadien weer even mis waardoor ik exact zeven dagen nodig had om één boek uit te lezen. Tja, zo wordt je leven natuurlijk nooit TE voorspelbaar. Wat ook opvalt is dat het momenteel even rustiger is qua recensieboeken én ik dus heel wat eigen boeken heb kunnen lezen. Je zou denken dat dit een geweldige vooruitgang in mijn ‘lees meer eigen boeken’-project betekent maar wie gisteren de Aanwinsten-post las begrijpt dat daar niet veel van in huis is gekomen. 😉

Spellslinger – Sebastien de Castell

Weet je nog – Nora Roberts / J.D.Robb

Matilda – Roald Dahl
De leeuw, de heks en de kleerkast – C.S.Lewis

Because you love to hate me – edited by Ameriie
Camp Alien – Gini Koch
Faces in Places – Jody Smith

  Compleet in de wolken – Jill Shalvis

Sterrenhemel – Colleen Hoover

Ja, hoor dat is kerstversiering. Je ziet het inderdaad goed én nee die heb ik nu nog niet bovengehaald. Ik won deze drie boeken echter rond de feestperiode van vorig jaar én pas nu kwam ik er aan toe om het tweede boek uit deze serie te lezen. Onvoorwaardelijk las ik eerder al maar dat boek viel me nogal tegen. Wat ik van Sterrenhemel vond kan je hier binnenkort ontdekken.

Cijfertjes:

Goodreads: 74
Aantal gelezen boeken: 9
Eigen boeken: 7
Aantal gelezen pagina’s: 3122 p.

5 gedachten over “Gelezen in Augustus 2017”

    1. Die eerste vond ik goed, de tweede kon me jammer genoeg niet echt overtuigen. Maar misschien is het bij jou wel net omgekeerd.

  1. Oehh je hebt toch echt een aardig lijstje aan gelezen boeken, nice!! Because you love to hate me staat nog ongelezen op de kast. Hij leek me heel erg gaaf, maar nadat Summer days & Summer nights me enorm tegenviel, ben ik opeens heel erg bang voor dit boek wat ook uit die short stories bestaat.

  2. 6 boeken op 6 dagen tijd…ik doe het je niet na. Dit jaar is dan ook niet echt een leesjaar voor me, eerder een doe jaar :-). Als de leesflow weer terugkomt lees ik graag jouw recensies er nog eens op na.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.