Boekige Quotes #12

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden sinds mijn allereerste post met Boekige Quotes verscheen. Sindsdien probeer ik af en toe enkele mooie uitspraken over boeken, lezen of bibliotheken te verwerken in afbeeldingen zodat ik deze vervolgens met jullie kan delen. Blijkbaar was het alweer enkele maanden geleden sinds ik dit voor het laatst deed dus het werd hoog tijd om daar verandering in te brengen.

 

8 gedachten over “Boekige Quotes #12”

    1. Dankjewel Angela! Ik vind Pickmonkey hier echt heel dankbaar voor. Nu maar hopen dat we het basispakket gratis mogen blijven gebruiken want anders zal ik een andere methode moeten bedenken om mijn afbeeldingen te maken.

    1. Zo is het bij mij eigenlijk begonnen. Ik noteerde regelmatig quotes over lezen en boeken die me aanspraken in een schriftje en na een tijdje dacht ik ‘Waarom deel ik die nu eens niet gewoon op de blog?’. Ondertussen probeer ik zo goed mogelijk bij te houden welke ik hier al wel/niet heb gedeeld.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.