Raaf in de Spotlight #11

Een hele tijd geleden viel het me plots op dat er vrij veel boeken verschenen met een raaf op de cover. Geen paniek, ik heb heus geen raaf-fixatie of zo. Het toeval wilde gewoon dat ik op vrij korte tijd enkele boeken in handen had waar deze vogel een belangrijke rol speelde in de illustratie die het boek sierde.

Ondertussen zijn we alweer aan de 11de editie toe van Raaf in de Spotlight. Gek genoeg blijf ik er steeds maar nieuwe ontdekken die ik hier nog niet met jullie deelde. De ene nog mooier dan de andere. Hopelijk zijn jullie deze ravencovers nog niet beu geworden.

2 gedachten over “Raaf in de Spotlight #11”

    1. Haha, dat wist ik helemaal niet. Ik wist uiteraard wel wat je lievelingshonden zijn maar dat “ik” tot je lievelingsvogelsoort behoor was dan weer een verrassing. ๐Ÿ™‚

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.