Foto-update #101

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik ruilde enkele boeken maar besefte thuis dat ik nu wel zou moeten nadenken over waar ik ze nog kwijt kon in de boekenkasten.

Bovenstaand probleem werd nog wat groter nadat ik in de watten werd gelegd tijdens de Bloggers High Tea én daar ook nog eens enkele boeken ruilde. Oops!

Kwante organiseerde op haar blog Kwante in Wonderland een wedstrijd waarbij je een foto van jezelf met een boek op vakantie moest inzenden indien je wilde meedoen. Tja, dat wordt een beetje moeilijk wanneer je dit jaar gewoon een staycation hebt maar ik heb toch een oplossing gevonden. Voor een mooi uitzicht hoef je gelukkig niet ver op reis te gaan. 😉

Ondertussen weten jullie al hoeveel boeken ik uitlas tijdens de #OhMyBookathon maar toen ik deze foto maakte was het nog vrij spannend. Het was immers al 18u en ik had nog veel leeswerk voor de boek in Camp Alien van Gini Koch.  Let vooral ook op het leuke rokje dat mijn schoonzusje voor me maakte. Ik weet dat een raaf er anders uitziet maar toch noem ik het mijn Averechts-Zwartraafje-rokje.

Ik maakte een kaartje voor mijn broertje die 30 wordt en basgitaar speelt. Best wel een gepruts om die gitaar op een gitaar te laten lijken maar ik ben wel blij met het uiteindelijke resultaat.

Samen met mijn nichtje (die slechts twee jaar jonger is als ik, ook al noem ik haar steeds nichtJE) ging ik een dagje naar Rotterdam. We kwamen daar rond de middag aan en genoten van lekker eten (Bagels & Beans <3), gezellig bijpraten, leuke boekenwinkels (eindelijk bezocht ik Donner) én meermaals aan blogvriendinnen denken bij het zien van sommige items. 😉

Ik kocht twee zaken bij Donner. Het ene is een kerstcadeau voor manlief. Ja, dat is wel heel vroeg maar wanneer je totaal onverwacht een geweldig pakje tegenkomt kan je dat uiteraard best meteen mee naar huis nemen. Het bovenste pakketje is echter voor mezelf.

Verder ging ik ook een beetje helpen bij mijn broer en schoonzusje. Niet super veel maar ik ga er vanuit dat alle beetjes helpen én in tegenstelling tot hun kat hielp ik hen niet van de kant in de gracht. 😉

Ik hou echt van deze bessen. Leuk dus dat er een mooie actie was in de supermarkt en ik er nu dus nog wat langer van kan genieten. Gepimpte yoghurt is nog lekkerder.  Ik word trouwens ook nog steeds vrolijk van dat leuke lepeltje.

Ik kreeg dit vrolijke éénjaarsplantje cadeau van mijn tante. De bloemetjes zijn heel snel uitgebloemd maar wel heel kleurrijk.

Een onverwachte Raaf in de Spotlight bij de bureau-afdeling van Ikea. Die had ik natuurlijk meteen gespot.

Het leek al een eeuwigheid geleden sinds ik mijn wallpaper nog eens had veranderd dus besloot ik daar iets aan te doen zodra ik deze tegenkwam. Uiteraard is het er opnieuw eentje met boeken in de hoofdrol.

 1. Je bent nooit te oud om vriendschapsbandjes te maken. 2. zo’n rubberen schijf is een pak handiger dan een zelf gefabriceerd kartonnen exemplaar en 3. lang leve Pinterest en zijn handige instructies -en verschillende patronen.

Zomerse hutsepot in wording. Ik hou van kleurrijke gerechten!

11 gedachten over “Foto-update #101”

  1. Gelukkig heb ik die niet allemaal in één keer moeten kopen en kreeg ik ook een heel groot deel van de boeken in deze kasten. Anders was het echt een financiële pijngrens geweest. Ik blijf het wel grappig vinden dat mijn collectie ooit met één enkel boek is gestart en ondertussen zo groot is geworden.

 1. Fijn om te lezen dat je je geamuseerd hebt in Rotterdam. En het is nooit te vroeg voor kerstcadeautjes!
  Zo’n rubberen ding is inderdaad veel handiger dan dat kartonnetje dat we vroeger op school gebruikten. Meestal ging ik daar dan voor macramé, dat was net iets makkelijker 🙂

  1. Van het lager onderwijs herinner ik me vooral dat we ooit een massa pomponnetjes hebben gemaakt. Toen kwamen sommige moeders mee helpen. Ik weet eigenlijk niet meer waarom we dat deden maar wel dat ik er héél erg veel heb geknutseld. 🙂

 2. Die wallpaper is geweldig!! Enne… Ik heb ook nogsteeds zo’n rubberen schijfje om bandjes mee te maken. Soms heb ik echt een manie dat ik weer veel bezig ben daarmee. Ook gebruik ik het wel eens om koorden te maken voor als mijn moeder bijvoorbeeld een tas aan het haken is hem dan dicht te kunnen doen.

  1. Dat laatste deed ik vroeger soms ook met punikken. Ook heel ontspannend om te doen en je kon met dezelfde wol werken die voor de tas werd gebruikt. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.