Blogger Lovin #21

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Zoveel liefde voor:

Leuke initiatieven die boekliefhebbers met elkaar contact doen krijgen, het enthousiasme van Eline, de terugkeer van Ellis, de prachtige schoenen van Emmy, de voordelen van een boekenblog, het opzet om de mensen om je heen gelukkig te maken. Niet met een ‘Voor wat hoort wat’-systeem maar op een manier die mij een beetje deed denken aan Pay it Forward.

Bookish Summer Swap
All the feels 2.0
Schrijf je ook een zomers kaartje naar een Book Nerd?
Welkom terug !
Waarom boekenblogs populairder zou moeten zijn
Geluk is besmettelijk
Ik kocht deze fantastische boekenschoenen

Interessant:

Spelenderwijs ontspullen, de invloed van boekenblogs, tips voor beginnende bloggers ivm recensie-exemplaren, een herziene mening, de resultaten van een enquete, een terugblik op een half leesjaar en zelfs een vleugje feminisme.

Lilith speelt de mins game
  Hoe boekenblogs worden ervaren
Recensie-exemplaren 101
Nederlandse boekvertalingen: zo denk ik er NU over
De Grote Verbeelding Enquete 2017: de resultaten
The Mid-Year Book Freakout 2017
Het feminisme van de onderdrukte vrouw in Science Fiction

Persoonlijk

Over het wel/niet reageren op blogposts en een terugblik aan de hand van foto’s

Boek Blogger Biecht #10
Talitha doet van Throwback

Creatief & Culinair

Knutselmateriaal, gratis patronen, eigen ontwerpen, bullet journaling, lekkere koekjes, planner pockets en Joany vond zelfs een manier om twee van haar passies samen te voegen.

Scrapdelight Haul
Gratis naaipatronen voor kledij en accessoires
Quotekaarten
Lilith helpt wat misverstanden over bullet journaling de wereld uit
Koekjes om te geven : Cadeautip
Doe het lekker zelf: Planner Pockets
Maandelijkse Bullet Journal layout
Books meets Bujo #2 : The Glittering Court

Herkenning alom

Ik vind het zelf ook heel leuk om mijn boekenkast in cijfers om te zetten, had vroeger verschillende verzamelschriftjes, heb nog steeds een tbr die niet lijkt te zakken, word gelukkig gemaakt door mijn boekvriend(inn)en, deel een aantal ergernissen met Silke, ben af en toe misschien een beetje te attent en kom tot rust door op te ruimen. Herkenning alom dus dankzij deze blogposts.

Playing the numbers game with my shelves
De rode map van kleine Kathleen
De oneindige tbr
Hoe mijn Book Buddies me altijd opvrolijken
Vlog Silke over ergernissen bij New Adult
Over het (te) attent zijn
 Over hoe opruimen rust in je hoofd brengt

Lijstjes

Ik ben blijkbaar meer fan van As we Speak-lijstjes dan van wekelijkse dagboeken. Haaike’s menu’s zien er altijd zo geweldig gevarieerd uit en lijstjes met geluksmomenten vind ik altijd leuk om te lezen. Daar kunnen we niet genoeg bij stilstaan.

As we Speak – Perfect Imperfect
Weekmenu mei 2017
Monthly Blessings #2

Confronterend:

Probeer maar eens om vijf favoriete fictieve moeders te vermelden. Toen ik dat probeerde kwam ik tot dezelfde vaststelling als Annemieke. Blijkbaar lukt het Lisa beter als ik. Ook Lilith staat al een stapje verder als ik. Hopelijk kan ik ooit wel op die manier in de spiegel naar mezelf kijken. Nu heb ik eerder de neiging om spiegels te mijden.

Bookish Moms
Ik ben mijn TBR aan het weglezen en het is heerlijk
Lilith kijkt in de spiegel (en is blij met wat ze ziet)

10 gedachten over “Blogger Lovin #21”

 1. Bedankt voor de vermelding Liesbet! 🙂 Ik vond de recensie-exemplaren 101 ook erg leuk om te schrijven!

  1. Jij bedankt dat je wilde meedoen. Al vond ik het zelfs nog leuker om je ook offline wat beter te leren kennen.

 2. Super, die boekenschoenen!
  Fijn lijstje met weeral wat ondekkingen! En heel lief dat je mij er ook in opnam, bedankt! (en zo besef ik ook weer dat ik (o.a.) mijn weekmenu van juli nog niet gepost heb; weliswaar geen dat uitblinkt in variatie, maar bon…).

  1. Als je nog is een keertje in België bent wil ik je graag helpen met ergens Flammkuchen op je menu te toveren. Laat het me maar weten indien je is een keertje offline wil afspreken.

   1. Graag! De laatste keer dat ik in België was, was enerzijds vrij kort, anderzijds had ik bewust niet teveel ingepland om mijzelf niet te overbelasten. De volgende keer dat ik er zal zijn zal rond het laatste weekend van oktober zijn. Ik moet nog op het werk bekijken hoe lang dat net zal zijn, maar ik zou alleszins heel graag eens afspreken dan! En dan zoeken we wel ergens een plekje waar er wel Flammkuchen te vinden is of eten we gewoon iets anders lekkers bij Kafeenini 😉

    1. Dat klinkt geweldig. Er zijn genoeg gezellige adresjes te vinden in Antwerpen om elkaar eens in het echt te ontmoeten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.