Gelezen in juni 2017

Eind mei zorgde de Blossom Books Readathon ervoor dat mijn aantal gelezen boeken toch nog wat hoger eindigde dan ik had verwacht. Deze maand was er een vrij langdurige hittegolf én vermits ik dan niet veel meer mag doen aan neerzitten of liggen had ik verwacht dat ik veel boeken zou lezen. Jammer genoeg bleek dit niet het geval te zijn. Ik ben echter wel helemaal mee met mijn Bloglovin-feed en las ook wat fanfictie maar het lezen van boeken verliep dus nog steeds vrij moeizaam.

Ik begon de maand met het erg luchtige Verleiding van Erin Watt en stapte vervolgens over op

het meeslepende Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J.Maas.

Nadien koos ik een boek uit eigen collectie zodat ik me nog eens kon onderdompelen in de wereld van The Black Dagger Brotherhood om nadien weer een recensieboek te lezen.

Vooral bij Ijs als Vuur van Sara Raasch had ik echt moeite met het focussen op het verhaal.

Bij Dreamfever van Karen Marie Moning (opnieuw eentje uit eigen collectie én opnieuw met een gigantische cliffhanger) had ik dat probleem gelukkig wat minder.

Ik zie je op het strand van Jill Mansell was dan weer een super luchtig boek waarvoor je niet al te veel concentratie nodig had. Ideaal dus om even te ontspannen.

Op de 20ste verjaardag van Harry Potter and the Philosopher’s Stone herlas ik het allereerste boek van J.K.Rowling. Ik vond het heerlijk om opnieuw weg te duiken in deze heerlijke wereld en was dan ook erg blij dat ik deze feesteditie hier speciaal voor had bewaard.

Wanneer ik deze blogpost inplan besluit ik nog aan Een zwaard van staal van Alex Marshall te beginnen. Ik weet niet zeker of ik hem nog ga uitkrijgen voor het einde van de maand maar ik ga het toch proberen.

Edit: Dat laatste is dus absoluut NIET gelukt.

Cijfertjes:

Goodreads: 58/130
Aantal gelezen boeken: 7
Eigen boeken: 3
Aantal gelezen pagina’s: 3115p.

6 gedachten over “Gelezen in juni 2017”

  1. Ik ben ook de Harry Potters aan het herlezen, ik had net het eerste deel uit toen ik mijn Slytherin-versie had. Ik twijfel om hem nog eens te lezen of over te gaan naar deel 2.

    1. Ik vond de extra informatie heel leuk. Over de stichter, bekende studenten, afgestudeerden, het wapenschild, de quiz achteraan het boek, … Zelf ben ik nu eerst weer even iets anders aan het lezen maar ik hoop dit keer echt wat sneller verder te kunnen met het herlezen van de overige boeken.

    1. Dat is het ook. Het roept vrij snel een vakantiegevoel op tijdens het lezen. Die titel moet ik dus onthouden tegen dat ik nog eens die vraag over seizoens -of vakantieboeken tegenkom. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.