Aanwinsten Juni 2017

In mei mocht ik niet minder dan 17 nieuwe boeken aan mijn collectie toevoegen. Dat aantal vond ik zelf heel mooi uitkomen vermits manlief en ik die maand exact 17 jaar samen waren. De totale buit bestond uit een aantal recensieboeken, leesvoer dat ik zelf had aangeschaft én drie boeken die ik gewonnen had. Deze maand was het heel wat rustiger wat aanwinsten betreft.

Het zag er zelfs eventjes naar uit dat ik hier enkel recensie-exemplaren zou kunnen tonen. Daar kreeg ik er immers zes van, waarvan ik er ondertussen al drie las.

Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J.Maas

Ijs als vuur – Sara Raasch

Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Een zwaard van zwart staal – Alex Marshall

Strijder – Julie Kagawa

Spelbreker – Cora Carmack

Dit laatste boek werd me geheel onverwacht toegestuurd en ik vermoed dan ook dat ik er iemand anders een plezier mee ga doen vermits het mij niet echt aanspreekt.

Dankzij een super lieve vriendin en haar echtgenoot mochten we echter ook wat voorleesboeken aan onze collectie toevoegen als ‘Proficiat dat jullie Nonkel en Tante zijn geworden’- geschenk. Dat was echt een verrassing want doorgaans worden er natuurlijk in die situatie geen cadeautjes uitgedeeld aan tante en nonkel, maar aan de ouders én eventueel de grootouders. Ik vond het dan ook heel erg lief van mijn vriendin.

 

14 gedachten over “Aanwinsten Juni 2017”

 1. Apart dat je soms boeken toegestuurd krijgt en niet weet hoe of wat. Dat had ik deze maand met 2 boeken, geen idee hoe ze bij mij terecht zijn gekomen (ja, duh via de post), van wie ze afkomen, of wat. Zo bizar. Gelukkig wel boeken die me aanspreken, anders is het zonde.

  1. Tja, ik weet wel van welke uitgeverij ze komen maar niet waarom ze naar mij worden gestuurd. Ik probeer er telkens iemand anders plezier mee te doen wanneer het niet iets dat ik zelf graag lees. Op die manier is het toch minder zonde.

  1. Daar ga ik zo meteen in verderlezen zodra ik hier ben uitgelogd. 🙂 Ik ben er zelf ook heel nieuwsgierig naar maar zit nu nog in die eerste ‘Hoe zat het nu alweer?’-hoofdstukken.

  1. Dan hou ik hem voor jou apart tegen de 12de augustus. Mocht ik het die dag vergeten dan doe je me er maar even aan denken.

  1. Toen haar zoontje geboren werd kregen ze een hele stapel Tip de Muis boeken cadeau van ons. Blijkbaar zijn zowel hij als zijn neefje daar ondertussen helemaal gek van. 🙂

 2. Die laatste heb ik ook onverwachts gekregen! Ik lees dan wel graag NA, maar blijkbaar is dit ook een tweede deel? Ik heb het echt niet zo graag als uitgeverijen dingen onverwachts opsturen. Ik weet nooit wat ik ermee aan moet…

  1. Ik las ze vroeger telkens maar daar ben ik mee gestopt. Nu doe ik het enkel nog wanneer een boek me echt aanspreekt én ik er de tijd voor heb. Er staat op mijn blog vermeld dat ik geen recensie kan beloven van boeken die onverwachts worden toegestuurd én ik heb het ook aan de uitgeverijen zelf laten weten. Meer als dat kan ik uiteraard niet doen dus ik voel me ook niet meer verplicht om een boek tegen mijn zin uit te lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.