Foto-update #98 + verjaardagsbuit

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Zoveel kookboeken én toch nog steeds receptjes uit reclameboekjes klaarmaken.

Reading a crime scene.

De betonnen muurtjes in onze tuin moesten verwijderd worden vooraleer er een terras kan worden aangelegd. De katten van de buren vonden het heel interessant om deze werken op te volgen. Waar de ene eerder van op een afstandje instond voor de supervisie zorgde Nala voor de veiligheidsinspectie …

een zeer grondige inspectie. Ongeveer vijf seconden na deze foto hing ze half in de greppel.

Ik kan onmogelijk beweren dat alle zoete lekkernijen en de vier verschillende quiches die ik maakte voor mijn verjaardagsfeestje gezond zijn. Lekker waren ze dan weer wel.

Ik kwam ook nog eens aan knutselen toe en maakte ondermeer een kaartje voor het 40ste jubileum van mijn schoonouders, bladwijzers voor een (jarige) vriendin

en voor de persoon naar wie ik een Bookish Summer Swap pakket mocht sturen. Die laatste kan ik wegens spoilers echter nog niet tonen.

Ook vulde ik enkele enveloppen met zelfgemaakte kaartjes en een aantal kleine verrassingen voor de Zomerkaarten-actie die Audrey organiseerde.

Ondertussen kreeg ik zelf ook al een kaartje toegestuurd dankzij deze actie.

Verder had ik ook een super leuk bijpraat-afspraakje. We smulden van American Pancakes met FRUIT bij het gezellige Marolus in Antwerpen. Ik hoop echt waar dat je van verjaardags-etentjes niet bijkomt.

Eigenlijk had ik geen enkel excuus om deze bloemen voor mezelf te kopen maar ik kon ze toch niet achterlaten in de supermarkt. Dat kleurtje is zo bijzonder.

In de titel van deze blogpost beloofde ik jullie al dat er ook een verjaardagsbuit getoond zou worden. Ook dit jaar werd ik opnieuw geweldig in de watten gelegd. Dankjewel hiervoor! xxx

Mijn nichtjes waren er als allereerste bij en trakteerden me enkele weken eerder op een High Tea in Leuven en dit mooie doosje met thee.

Annelies volgde hen op met chocolade per post! Een super lieve en erg lekkere verrassing waar ik zolang mogelijk van genoten heb. Na het inplannen van dit artikel eet ik waarschijnlijk het laatste stukje op.

Ik kreeg ook heel wat verjaardagskaartjes toegestuurd en dat vind ik elk jaar opnieuw super leuk. Lang leve verkaartdag! Er staat er zelfs eentje tweemaal op de foto. Oops!

Er waren ook zotte cadeautjes. Zo kreeg ik een gek uiltje dat een liedje fluit wanneer je er zelf tegen fluit. Misschien is het wel een poging om me deftig te leren fluiten. Een verrassing was het alleszins. Ook dit mooie voorleesboek van Beauty and the Beast kreeg ik cadeau.

Verder kreeg ik ook geld waardoor mijn boekenbudget weer is aangevuld en een waardebon van MediaMarkt waarmee ik alvast deze cd van Royal Blood kocht. Jammer genoeg konden ze me nog niet laten weten wanneer het 12de seizoen van Supernatural uitkomt. Ik vind nochtans dat ik daar al lang genoeg op aan het wachten ben. Datzelfde telt trouwens ook voor de bluray van BatB.

Op mijn verjaardag zelf kwam deze pin van The Lunar Chronicles toe. Jaja, ook als Belgje kan je er dankzij Blossom Books en Bakermat aangeraken.

Er was echter nog meer onverwachte post. Ik had graag het gezicht van de postbode gezien toen ze deze volledig met stickers versierde envelop in haar handen had. 🙂

En dan was er nog het kaartje van een super lieve vriendin die me een button van Letters & Lights toestuurde voor mijn verjaardag.

Tijdens ons maandelijks bijpraat-afspraakje (jaja, dat met die lekkere American Pancakes) kreeg ik super leuke cadeautjes van de vriendin met wie ik die dag afsprak. Dat muziekdoosje van Belle en het Beest is hier al meermaals getest. Ik moet uiteraard af en toe controleren of het nog steeds functioneert. Ik kreeg trouwens nog meer boekenleggers maar op deze foto zie je enkel mijn persoonlijke favorieten.

Zo, dat was een extra lange foto-update. De volgende keer is hij ongetwijfeld weer een pak korter.

15 gedachten over “Foto-update #98 + verjaardagsbuit”

    1. Stickertjes blijven gewoon leuk. Ongeacht je leeftijd. Al goed dus dat ze dat niet plots verbieden vanaf je 18+ bent of zo.

  1. Haha, toen ik die kattenfoto zag, dacht ik in eerste instantie dat zij de greppel gegraven had. Gelukkig lees ik ook af en toe eens een bijschrift!

    Ik weet niet wanneer je deze blogpost hebt geschreven, maar ik vind dat je het lang hebt volgehouden met die chocolade 🙂

  2. Oh hier vind ik (alweer) zoveel in terug dat me ook bijzonder aanspreekt. Zoals het creatieve, die – inderdaad – prachtige kleur van die bloemen, vele vele hartjes voor Rituals – en last but certainly not least: heerlijk om te mogen mee genieten hoe je in alle mogelijke opzichten in de watten bent gelegd voor je verjaardag! Bij deze nog een dikke welgemeende proficiat alvast!! P.S. Die zomerkaarten actie, ik overweeg om eraan mee te doen (= uit m’n comfortzone) – meteen een reden om weer eens wat vaker creatief bezig te zijn. Merci voor de inspiratie!

    1. Die lichtpaarse rozen staan hier nog steeds op tafel. Ik heb ze net wel wat moeten bijsnoeien en enkele blaadjes moeten verwijderen maar de rest staat nog steeds mooi. Dankjewel voor de lieve wensen. Dit weekend ga ik alvast proberen om het tweede briefje van één van de deelnemers aan de zomerkaarten-actie te beantwoorden. Het maakt me een beetje nostalgisch om opnieuw handgeschreven briefjes/kaartjes uit te wisselen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.