Right here, right now #16

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam.

Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben.

Boek

Wel, ik las gisterenavond Hof van Vleugels en Verwoesting uit en mag nu dus een nieuw boek uitkiezen. Vermits er momenteel geen recensiemateriaal op me wacht mag ik een eigen boek uitkiezen en blijkbaar is dat een vrij grote uitdaging. Er staan immers zovéél leuke boeken in mijn kast die ik graag wil lezen. Momenteel neig ik echter het meeste naar het vervolgdeel van de Kate Daniels-serie, de Black Dagger Brotherhood-reeks of de Black Dagger Legacy spin-off. Hé, ik het het aantal al teruggebracht van 128 naar een kleine selectie van slechts 3.

Film

Euhm … De laatste film die ik in de cinema zag was Guardians of the Galaxy Vol.2. Hier thuis was dat Dr. Strange. De films die ik nu heel graag zou willen zien zijn Logan en The BFG.

Serie

Ahum. Geen. Ik heb echt al superlang geen series meer gezien. In maart zag ik enkele afleveringen van Emerald City maar sindsdien niets meer. Al ben ik onlangs wel gestart met het opnemen van de serie Beauty and the Beast. Die ga ik hopelijk binnenkort een keer bekijken.

Muziek

Het laatste dat ik beluisterde was het fragment van Jacob’s Bakery uit Fantastic Beasts and Where to Find Them. Manlief is dat momenteel aan het oefenen op de piano en dat vind ik uiteraard helemaal niet erg.

Menu

Gisteren aten we Ardeense hamburger met prei in witte saus en vanavond staat er een Zomerhutsepot op het menu. Verder eten we deze week ook nog couscous met een mix van groene groenten, Pitta en Tortellini met spinazie, kruidenkaas en zalmfilet. Niet meteen de meest gezonde week qua maaltijden maar dat halen we volgende week wel weer in.

Aanwinst:

Het meest recente boek dat ik aan mijn collectie toevoegde is de Hufflepuff feesteditie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

Recentst gelezen blogpost

De rode map van kleine Kathleen. Een nostalgische blogpost die me meteen deed terugdenken aan mijn eigen eerste bewaarmappen en knutselwerkjes.

Recentst ingeplande blogpost

Mijn recensie van Hof van Vleugels en Verwoesting die volgende week dinsdag zal verschijnen.

Recentst toegevoegde boek aan mijn tbr

Eigenlijk maak ik geen lijstjes meer met boeken die ik graag een keer wil lezen vermits die binnen de kortste keren zo omvangrijk worden dat ik er leesstress van krijg. Vermits ik besloot om mee te doen aan Emmy’s Summer Book Swap ging ik echter wel op zoek naar titels die ik graag zou willen hebben/lezen en deze titel stond daar ook tussen … Wicked Business van Janet Evanovich

Recentst creatieve project

Het meest recente is de verjaardagskaart die ik voor mijn echtgenoot maakte. Daarnaast maakte ik er echter ook één voor mijn pasgeboren neefje. Hij kreeg ook een met liefde gemaakt babydekentje. Verder heb ik vooral héél veel plannen voor dingen die ik nog wil maken.

Welk boek zijn jullie momenteel aan het lezen?

8 gedachten over “Right here, right now #16”

  1. Wat een leuke post!! Ik vind je artikels sowieso altijd heerlijk om te lezen, maar de persoonlijkere artikels misschien wel het leukst hihi. Leuk om te zien wat je nu leest – ACOWAR SBDJGDHJBFGHBDFGHJBDHFJBG -, welke film je voor het laatst zag enz. En die Harry Potter editie is echt prachtig zeg, wauwie! En zomerhutspot klinkt heerlijk, mag ik vragen waaruit die hutspot bestaat xD?

    1. Dat is leuk om te horen. ACOWAR was geweldig – maar het tweede boek uit de trilogie blijft toch mijn favoriet. Natuurlijk mag je dat vragen. Er zitten krieltjes (in de schil), erwtjes, fijne boontjes, schijfjes wortel en beenhesp in. Het is echter gewoon een kant-en-klare schotel van bij de beenhouwer vermits ik het vandaag even wat rustig aan wilde doen omdat ik morgen met mijn nichtje heb afgesproken.

  2. Wat een heerlijk gevoel is dat hè, dat er even geen recensie-exemplaren op je liggen te wachten! Ik heb de laatste tijd super vaak nee gezegd en was ook al een tijdje door mn stapel heen, maar nu ligt er plots weer een stapeltje.. Gelukkig zijn het wel allemaal toffe boeken!

    1. Ja hé! Alleen lijkt het er momenteel op dat ik dan eindelijk in gang schiet wat alle andere dingen betreft die doorgaans blijven liggen.

  3. Ik ben aan het lezen in ‘Wonder’. Er zal nog een tandje bijgestoken moeten worden, want het moet volgende week terug naar de bib en ik heb het al eens verlengd. Maar ik voel nu al dat dit boek 5 sterren zal krijgen op Goodreads!

    1. Dat boek heb ik zelf nog niet gelezen maar ik zag de cover wel meteen voor me. Waarschijnlijk zal ik het dus wel bij enkele bloggers hebben zien verschijnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.