Foto-update #91

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik …

viel in de prijzen bij Kwante

kreeg bezoek van Nala – die er meteen nog een showke bovenop gaf zodra ze doorhad dat ik naar haar keek. Jammer genoeg voor jullie heb ik enkel een foto en geen filmpje.

maakte cupcakes als verrassing voor mijn ouders.

deed weer wat vrijwilligerswerk vermits er in de bibliotheek tijdelijk teveel werk (én te weinig personeel) was door de combinatie van jeugdboekenweek én een ander leuk project. Ze hebben immers dozen met boeken samengesteld die ontleend kunnen worden door onthaalouders.

steunde een goed doel door een zak vol koekjes te kopen. Dat deed ik uiteraard volledig uit menslievendheid en niet omdat ik graag koekjes eet.

was net als Annabel en haar gezinnetje aan het wachten op hun derde dochtertje. Zodra die er was mocht dit gepersonaliseerde kaartje immers op de bus. Jammer genoeg kwam het cadeautje dat ik in gedachten had niet uit vermits we geen kleureninkt in de printer hebben

ben super blij met de nieuwe kleedjes die ik een tijdje terug op de koop kon tikken. Blijkbaar voel ik me meteen wat beter wanneer ik in enkele van mijn favoriete kleuren gehuld ben.

ontdekte nogmaals het nadeel van zelf dessertjes maken … Je kan jezelf onmogelijk wijsmaken dat het best wel meevalt met de hoeveelheid suiker/vet die er in zit nadat je ze zelf afgewogen en toegevoegd hebt. Al een geluk dus dat deze lading witte chocolade-roompralines niet voor mij is bedoeld.

vraag me na het lezen van dit boek nog steeds af hoe je pijn als een geschenk kan beschouwen. Je leert er je pijngrens door op te schuiven of uit te rekken. Je waardeert kleinere dingen nog meer doordat je beseft hoe waardevol ze zijn. Je bent net als Clark Kent een onzichtbare held vermits niemand ziet wat voor heldendaad het is om je door slechte dagen heen te spartelen … Dat allemaal wel. Maar een cadeau? Nee, toch niet.

zag dat Beauty and the Beast het lange wachten meer dan waard was!

ontdekte dat de lente nieuw leven in huis brengt. Deze orchidee deed het al goed maar blijkbaar komen er zelfs nog wat extra bloemen bij.

kon me niet inhouden en bladerde snel even door de boekjes die ik mocht kaften voor de bibliotheek. Super leuk dat zowel Jules als Marie zich als Ridderprinses of Supermeermin kunnen verkleden. Lang leve de diversiteit!

kocht bij mijn meest recente bezoekje aan de kringloopwinkel geen nieuwe aanwinsten maar vroeg me wel af hoe ongewenst bovenstaande boeken zich wel niet moeten voelen. Gelukkig kunnen ze elkaar in drievoud gezelschap houden.

9 gedachten over “Foto-update #91”

    1. Dankjewel Annabel! Een straf zijn die koekjes inderdaad niet, maar wel een uitdaging om er te proberen af blijven. 🙂

      1. Bloos, bloos … Maar euhm, voor een High Tea ga ik toch voor de cakejes die er minder kleurrijk uitzien maar wel lekkerder zijn. Van die versierde ben ik zelf niet zo gek qua smaak, maar zo eentje met een Oreo Roomkaas-glazuur dat is dan weer een heel andere zaak. 🙂

  1. Ja poezen kunnen een mooie show opvoeren. Zo kan Mika ook heel demonstratief midden in je pad gaan liggen en een show er van maken. Of haarzelf wassen maakt ze ook altijd een heel ding van. 😀

    1. Ik ben deze week even plusmama voor de katten (en konijnen) van onze buren en vind het echt grappig hoe die een hele show kunnen opvoeren. Eén ding is zeker met die beestjes ga ik niet naar een Pilates of Yoga-les want dat is gewoon oneerlijke concurrentie. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.