Blogger Lovin #18

blogger-lovinAf en toe probeer ik mits deze rubriek een aantal blogposts én medebloggers in de spotlight te zetten. De ene keer is dat omdat ze me aan het lachen brachten, de andere keer omdat ze me aan het denken zetten en soms gewoon omdat ze zo mooi geschreven zijn of ik me ergens helemaal in herken, … Eén ding is zeker, elk van hen wisten ze mijn aandacht te trekken en daarom wil ik ze ook even bij jullie onder de aandacht brengen.

Een nieuw jaar … betekent ook een nieuwe Reading Bingo Challenge van Madelon. Binnenkort moet ik zeker eens kijken of ik er al enkele kan invullen met de boeken die ik tot nu toe las.

Verder verschenen er ook heel veel terugblikken op het afgelopen jaar en tja … daar hou ik nu eenmaal van. Ik heb dan ook genoten van ondermeer de versie van Annelies, de Top 3 variant van Sas, de Boekblogger Enquete van Joany waar ik dit jaar jammer genoeg zelf niet aan meedeed vermits al een heel aantal lijstjes op de planning stond en zowel de persoonlijke als boekgerelateerde terugblik van Annemieke. Ook Marcia’s jaaroverzicht, Michelle die haar favoriete foto’s toonde, Charlotte die haar favoriete handwerkcreaties met ons deelt en de terugblik van Lisa op haar leesjaar heb ik heel graag gelezen.

Annabel beantwoorde heel wat vragen dankzij haar Winactie van het boek 999 vragen aan jezelf en daar zaten er heel wat moeilijke tussen.

Bij Joany zag ik dan weer De ‘shut-up-and-take-my-money boeken van 2017’ (inclusief alweer zo’n leuke tekening in haar Reading Journal) en de 25 boeken die ze kocht met geen flauw idee van de inhoud. Dat durfde ik vroeger ook weleens doen bij het Boekenfestijn of de Kringloopwinkel. De ene keer heb je geluk en ontdek je heel onverwachts, een andere keer blijft het boek ongelezen in de kast staan of blijkt het ontzettend tegen te vallen. Een ding is zeker, het is altijd een verrassing

Er werden ook heel wat doelstellingen en voornemens gedeeld. Zelf ben ik vooral fan van Natalie haar Life List. Eentje met 53 puntjes die ze heel graag wil doen.

Marjolijn schreef dan weer een mooie post over hoe zij over happy eindes denkt.

Daarnaast vond ik het ook heel leuk om Marcia’s Boekenkast in cijfers te zien. Zelf doe ik dit ook jaarlijks vermits het er elk jaar weer even anders uitziet. Het blijft echter minstens even leuk om bij iemand anders mee in de kast te mogen kijken.

Vraag je je al een tijdje af waarom Victor Dixen van Phobos steeds met een zonnebril rondloopt? Dan moet je zeker even dit artikel van Emmy lezen.

Fieke legde dan weer uit hoe zij haar recepten organiseert en dat was voor mij heel herkenbaar vermits er bij mij ook een hele organisatie komt kijken. Wat oorspronkelijk met twee basiskookboeken én twee notitieboekjes met handgeschreven recepten is ondertussen een vrij omvangrijke verzameling geworden

Inge toonde haar favoriete boekgerelateerde adressen in Stockholm.

Annabel vertelde ons wie haar favoriete serie crushes zijn.

Kwante en Melissa bedachten een nieuw maandelijks concept op waar jij ook aan kan meedoen als je dat wil. Zelf deed ik alvast een keer mee én ik moet eigenlijk nog eens opzoeken wat de opdracht van februari is.

Bij Emmy kon je terecht voor goede raad en tips indien je je Boekenblog wat meer wil promoten en niet goed weet hoe je hier aan moet beginnen.

Deze terugkerende blogposts waarin Johanna grappige uitspraken van haar dochtertje deelt vind ik steeds erg leuk om te lezen.

De Leesclub die Audrey van Confession of a Booknerd organiseert mocht onlangs zijn eerste verjaardag vieren. Ook Marcia’s terugblik op deze leesclub-bijeenkomsten was erg leuk.

Dit lijstje van Rowan was ook een plezier om te lezen. Al zou het nog toffer zijn mocht het ooit werkelijkheid worden.

6 gedachten over “Blogger Lovin #18”

  1. Waarom Victor Dixen altijd een zonnebril draagt heb ik me inderdaad ook al afgevraagd XD heel erg bedankt voor de vele links naar mijn blog! Je weet dat ik jouw artikels ook altijd heel graag lees 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.