Aanwinsten januari 2017

Book Buying Ban … Tja, daar doe ik dus niet aan mee. Ik ben dan wel wat kritischer geworden en zal sommige boeken liever ontlenen bij de bibliotheek dan dat ik ze echt zelf wil hebben maar sommige koopjes kan ik toch echt niet aan me voorbij laten gaan. Gelukkig ziet het er naar uit dat ik ook in 2017 nog steeds geluk heb met Kringloopwinkel-koopjes. Ook dit jaar krijgen jullie hier dus maandelijks een lijstje te zien van mijn nieuwe aanwinsten.

Kringloop-koopjes:

Twee novelle’s van Tahereh Mafi
De opdracht – Jayne Ann Krentz

Recensieboeken:

Sneeuw als as – Sara Raasch
Wat nu? – Kristan Higgins
Handlettering doe je zo? – Karin Luttenberg
Een nacht met een miljonair – Jessica Clare
Vertrouw niemand – Jayne Ann Krentz

Echte liefde vind je in de boekhandel – Veronica Henry

Dankjewel Agora, Harper Collins, L&M Books, Moon, Lannoo én Boekerij!

3 gedachten over “Aanwinsten januari 2017”

  1. book buying bans zijn voor mij ook echt niet weggelegd. Ik zou er serieus doodongelukkig van worden dus dat ga ik mezelf echt niet aandoen.
    Je komt trouwens wel echt hele gave boeken tegen in de kringloop he! wauw! die novelle’s van Mafi bv. ALS ik al iets van YA tegenkom is het soms iets van de
    Wicca serie van Cate tiernan of stukgelezen boeken waar ik niks mee kan. Engels aanbod is ook bagger 🙁 Meestal koop ik er dus van die feelgood boekjes, chicklits enz.
    Een leuke stapel recensie boekjes heb je gekregen ook 🙂 Overall een heerlijke bookhaul, mooi begin van 2017!

    1. Mij zouden ze ook niet gelukkig maken – maar gelukkig kan ik het op deze manier wel een beetje binnen de perken houden. Eigenlijk is het aanbod Engelse boeken heel beperkt bij ons. Ik denk dat er doorgaans hooguit een 12 à 15 staan. Doorgaans niet veel soeps maar af en toe heb ik dus ineens geluk. Voor het Nederlandstalige aanbod telt dat ook. Het is uiteraard een pak groter (ik denk dat er zo’n 8 gevulde Billy-kasten staan met fictie) maar soms is er maandenlang enkel een hoop psychologische romans en/of konsalik-omnibussen terug te vinden. Het is blijkbaar echt een kwestie van geluk hebben en er op het juiste ogenblik langs gaan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.