3 days, 3 quotes Tag #3

3days3quotesEen tijdje terug werd ik door zowel Melissa als Kwante getagd voor de 3 days 3 quotes Tag. De naam maakt al meteen duidelijk wat de bedoeling is. Het oorspronkelijke concept is om drie dagen lang telkens een quote te delen. Kwante besloot zelf al creatief om te gaan met de opdracht en deelde gedurende 3 dagen telkens 3 quotes. Zo kan je het natuurlijk ook interpreteren én de meeste van ons zullen het dan nog steeds moeilijk genoeg vinden om een keuze te maken. Vermits de blogplanning eigenlijk zo goed als volgeboekt is (zowel letterlijk ALS figuurlijk) besloot ik er dan maar 3 days 6 quotes van te maken en zo beide blogsters hun tag te beantwoorden.

Op deze laatste dag wil ik graag enkele van mijn favoriete Harry Potter-quotes met jullie delen. Ja, dat deed ik uiteraard al eerder maar vermits ik me de vorige twee keer braaf heb ingehouden vind ik dat het nu WEL mag. Mocht je nog meer Boekige quotes of Harry Potter Quotes willen lezen dan klik je maar even door.

harry-potter-quote-it-matters-not

favicon

harry-potter-quote-inferiors-equals

favicon

harry-potter-quote-happiness-can-be-found

favicon

harry-potter-quote-light-and-dark

favicon

harry-potter-quote-what-we-truly-are

favicon

remember-that-harry-potter-quote

Zelf geef ik graag het stokje door aan Annelies, Iris en Vanessa.
Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete quotes.

2 gedachten over “3 days, 3 quotes Tag #3”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.