Foto-update #82

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

halloween-snoepjes

Het viel me plots op dat ik de afgelopen twee weken vrij veel geknutseld heb. Zo maakte ik deze lading snoepzakjes (lees: suikermonsters) voor Halloween …

20161027_103152

Ik werkte echter ook verder onze voorraad kerstkaarten …

20161023_195214

én ik maakte dit geboortekaartje om de kersverse ouders proficiat te wensen toen onze familie weer wat groter werd.

quote-even-the-blackest-heart-once-beat-read

Verder maakte ik ook nog enkele boekenjuweeltjes én deze quote voor de #Hartelooscountdown. Eigenlijk vond ik dit wel een leuke opdracht al heb ik me niet echt aan de opdracht gehouden vermits ze het daarin over handlettering hadden. Ik was echter wel gelukkig met het eindresultaat dus deze quote staat momenteel in de boekenkast.

quote-in-dreams-we-enter-a-world-that-is-entirely-our-own

Wie me op Facebook volgt zag al dat ik in Eindhoven deze mooie poster van Emmy kocht én bij Boekhandel Van Piere een leuke Goodie Bag kreeg.

20161029_135159

Daar zaten magazines in …

20161029_135317

maar ook kaartjes, quotes om in te kleuren …

boekenleggers-bladwijzers-bookmarks

bladwijzers …

quote-you-can-t-buy-happiness

én deze super leuke poster die al meteen een plekje kreeg toegekend.

harry-potter-tshirt-quidditch

Bovendien kocht ik naast een hele hoop cadeautjes ook nog iets voor mezelf én daar ben ik echt SUPER blij mee. Mochten ze dit T-shirt ook in mijn maat hebben gehad dan had ik het sowieso ook gekocht. Zoals Emmy haar poster al zegt treed je via je dromen in een eigen wereld binnen. Als je gaat slapen in zo’n geweldig T-shirt is de kans groot dat die eigen wereld zich afspeelt in Hogwarts. 😉

20161102_110836

Tijdens mijn maandelijkse bijpraat-afspraakje met een superlieve vriendin kocht ik deze twee boekjes. Ik dacht dat het allebei notitieschriftjes waren maar bij thuiskomst ontdekte ik dat het rechter exemplaar eigenlijk een adresboek is. Het is dan wel alleszins een perfect exemplaar om meteen ook mijn blog-vriendjes hun adressen in neer te pennen.

20161031_151749

Die super gezellige bijpraat-afspraakjes zijn niet altijd even goed voor de lijn. Ik maak mezelf graag wijs dat ik er niet van bijkom zolang ik er geen foto’s van post op de blog maar dat is natuurlijk niet eerlijk naar jullie toe. Dan lijkt het wel alsof ik altijd uiterst gezond eet en dat is natuurlijk niet bevorderend voor de transparantie van mijn blog. 😉

20161101_110718

Vermits mijn broer en schoonzusje even van huis waren mocht ik deze knapperd enkele keren van voeding én uiteraard ook knuffels gaan voorzien.

20161101_084807

Tenslotte deed ik ook nog enkele kaartjes op de post om drie lieve mensen te verrassen. Ik vind het wel leuk hoe zo’n stukje washi-tape je envelop plots helemaal opvrolijkt.

4 gedachten over “Foto-update #82”

  1. Zo leuk allemaal, heel veel waarin ik me kan terugvinden (*creativiteit*). En weer wat bijgeleerd… Ik tracht zelf zo gezond mogelijk te leven en zoek daarin de middenmaat.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.