3 days, 3 quotes Tag

3days3quotesEen tijdje terug werd ik door zowel Melissa als Kwante getagd voor de 3 days 3 quotes Tag. De naam maakt al meteen duidelijk wat de bedoeling is. Het oorspronkelijke concept is om drie dagen lang telkens een quote te delen. Kwante besloot zelf al creatief om te gaan met de opdracht en deelde gedurende 3 dagen telkens 3 quotes. Zo kan je het natuurlijk ook interpreteren én de meeste van ons zullen het dan nog steeds moeilijk genoeg vinden om een keuze te maken. Vermits de blogplanning eigenlijk zo goed als volgeboekt is (zowel letterlijk ALS figuurlijk) besloot ik er dan maar 3 days 6 quotes van te maken en zo beide blogsters hun tag te beantwoorden.

Ik besloot deze eerste dag te gebruiken om enkele quotes met jullie te delen die ik reeds jaren geleden in mijn citaten-boekje noteerde. Deze keer zijn het uitspraken die bij me passen maar niets met boeken te maken hebben. Op die manier kunnen jullie me nog wat beter leren kennen. De komende twee edities focus ik me opnieuw met alle plezier op mijn geliefde boeken. Al ga ik dit niet in opeenvolgende dagen doen.

Het is beter om op onvolmaakte wijze invulling te geven aan je eigen bestemming dan op volmaakte wijze het leven van iemand anders te imiteren. – Bhagavad Gita

(ontdekt tijdens het lezen van Eten, bidden en beminnen van Elisabeth Gilbert)

favicon

We don’t see things as they are, we see things as are. – Anaïs Nin

favicon

De wereld verandert niet zozeer door spectaculaire daden, maar eerder door het volharden in alledaagse menselijke goedheid. – Broeder Aloïs van Taize

favicon

Courage does not always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying “I will try again tomorrow”. – Mary Anne Radmacher

favicon

Gelijkheid nastreven is nutteloos; gelijke kansen nastreven is nobel. – Ian MacLeod

favicon

Don’t let what you can’t do stop you from doing what you can do. – John Wooden

Zelf geef ik graag het stokje door aan Lisa, Joany én Esmee.
Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete quotes.

4 gedachten over “3 days, 3 quotes Tag”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.