Foto-update #79

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

boekenlegger-dont-stop-meow

boekenlegger-achterzijde

Ik ging nog eens aan het knutselen en maakte deze bladwijzer voor een vriendin.

maastricht2016

Samen met mijn nichtje ging ik naar Maastricht. Leuk gezelschap, lekker eten, mooie stad, veel bijpraten én vooral rustig genieten.

moestuinbuit

Momenteel ben ik interim-tuinier vermits mijn ouders even niet tot aan hun moestuintje geraken. Dat betekent dus meteen ook dat ik met superverse ingrediënten aan de slag kan.

vakantieaanzee

We gingen enkele dagen naar de zee. Eigenlijk was het te warm om meer te doen dan lezen. Toch waagden we ons aan enkele kleine wandelingen. Ja, ik ben heel fier op mezelf.  We verbleven trouwens gewoon in een appartement, maar dit huis vond ik erg mooi. De duinen als achterburen en een prachtige voorgevel met op elk verdiep een overdekt terras. Mocht ik daar wonen dan had ik waarschijnlijk binnen de kortste keren tien favoriete leesplekjes. Jammer genoeg kreeg ik de voorgevel niet op foto en is deze ook niet al te goed gelukt.

herinneringsdagboek

Ik besloot uiteindelijk toch maar om te stoppen met het bijhouden van dit herinneringsdagboek. Het is echt veel te tijdrovend en vermits ik al niet aan het lezen van al mijn boeken toekom, laat staan herlezen vraag ik me eigenlijk af hoe frequent ik dit boek nadien zou doorbladeren.

salade-parma-mozzarella-perzik

Vermits we van een mooie nazomer mogen genieten kan ik ook nog wat langer van zomerse salades smullen.

20160916_173744

Urenlang kon ik vroeger op het strand zoeken naar deze schelpjes. Als kind vond ik ze immers heel bijzonder omdat je ze zo weinig tegenkwam. Jaren later ontdek je dan dat de duinen er mee volhangen. 😉

3 gedachten over “Foto-update #79”

    1. Dankjewel Madelon! Naast een slamengeling bevat deze salade ook nog Parmaham (of Prosciutto), wilde perzikken in partjes, pecannoten en mozzarella.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.