Blogverjaardag Winactie: de WINNAAR

blogverjaardagwinactieEen maand lang konden jullie meedoen aan de Blogverjaardag Winactie. Tien jaar Zwartraafje levert immers één iemand een doos vol boeken op en vermits het ondertussen september is werd het tijd om een winnaar te trekken. Ja hoor, nog steeds op de ouderwetse manier.

trekkingwinnaaraug2016Lootjes schrijven
Propjes maken
Goed door elkaar schudden
en er uiteraard ook ééntje van tussen vissen

De hopelijk gelukkige winnaar is ….

20160904_163017

Proficiat Kathleen!

Kan je even contact met me opnemen zodat ik weet naar welk Kiala-punt de bewuste doos verzonden mag worden?

Oh én iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve reacties. Ik besefte pas te laat dat ik door mijn prijsvraag precies naar complimenten aan het vissen was. Dat was uiteraard niet de bedoeling al heb ik wel serieus genoten en gebloost door al jullie lieve complimentjes.

7 gedachten over “Blogverjaardag Winactie: de WINNAAR”

  1. Gefeliciteerd en super veel (lees)plezier met dit prachtige pakket van Zwartraafje! Benieuwd met welke dingen (buiten de boeken) ze je allemaal gaat verrassen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.