Foto-update #77

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

oreodoublecream
That’s the way aha aha, I like it aha aha! Waarschijnlijk was dit niet wat K.c. And The Sunshine Band in gedachten hadden toen ze hun nummer schreven maar toen ik tijdens de boodschappen deze Oreo-versie tegen kwam was het wel het eerste dat me te binnen schoot. Twee keer zoveel vulling is uiteraard twee keer zo lekker.

20160816_092959

Ik mocht enkele dagen op de dieren van onze buren letten. Zowel hun twee superlieve katten als een slang. Ondanks meerdere pogingen – en ja, ik heb eerst geoefend op mijn parseltongue-uitspraak – weigerde ze me de ingang naar hun geheime bibliotheek te tonen. 🙁

20160812_143716

Jullie herinneren je misschien die folder met fietsroutes nog die ik in de vorige foto-update toonde. Samen met een vriendin verkende ik daar een stukje van en ontdekte heel wat mooie en vooral rustige fietspaden dichtbij huis.

chewie

Chewie ziet zijn groentenbuffet zo graag dat hij ze blijkbaar stuk voor stuk een kopje ging geven.  Yep, af en toe is het een zot beestje.

breda-juli-2016

Ik ging een dagje naar Breda met mijn nicht en maakte van de gelegenheid gebruik om mijn thee-voorraad weer even aan te vullen. Die lekkere sinaasappelthee van Pickwick kan ik hier immers nergens vinden. Diezelfde dag ontdekte ik dat ik Chai thee erg lekker vind. Ik genoot ook van het uitgebreide bijpraten en ging even bij Lieke langs. Nu ja, bij haar werk en daar besloot ik deze Hagrid te adopteren. Dat leek me ineens de perfecte troost voor die mislukte back-up van even geleden.

harrypotterfunkodolls

Het betekende wel dat ik mijn boekenkast weer een beetje moest reorganiseren. Hagrid is uiteraard groter als de andere Funko Dolls en blijkbaar is hij zelfs zo groot dat hij niet tussen de planken paste. Gelukkig zijn die wel aan te passen. Lang leve de Billy boekenkasten.

elftopia-aanwinst-eenhoorn

Ook dit kunstwerkje dat ik op Elftopia kocht kreeg een plekje in de boekenkasten. Dat bleek dan weer net de ideale afmetingen te hebben.

postaugustus2016

Ik kreeg post van de lieve Ellis én van Nathalie. Eigenlijk vind ik het best verbazingwekkend hoe zo’n kaartje heel je dag kan opvrolijken. Ze staan hier nu allebei te pronken op de kast. Samen met de prinessenkaart die ik met mijn verjaardag kreeg (ja, die staat nog steeds in het zicht) vormt die Kapitein trouwens wel een grappige combinatie.

bijprateninantwerpenaug2016

Ondertussen was er alweer een maand verstreken en was het hoog tijd voor een nieuw bijpraat-afspraakje met mijn boekenvriendin. We genoten opnieuw van elkaars gezelschap, van lekker eten én uiteraard ook van ons favoriete gespreksonderwerp … boeken! Dit keer hadden we het echter ook over iets anders maar daar kom je later deze week meer over te weten. Deze maand viel het nog meer op dat het een afspraakje tussen twee boekenwormen was. We hadden allebei één van onze bookish totes bij én onze favoriete bladwijzers. 😉

6 gedachten over “Foto-update #77”

  1. Wat een heerlijke weken heb je achter de rug! Stiekem krijg ik wel een beetje de kriebels van die slang. Heel knap dat je er op durft te passen. Ik zou veel te bang zijn dat die ontsnapt. Die theeverzameling ziet er trouwens ook heel fijn uit. En wat is Chewie lief!

  2. Hmm, ’t is nu nog niet zo lang geleden dat ik alle Harry Potters eens opnieuw las, maar ik slaag er niet in om al je funko dolls te identificeren. Snape, Dumbledore, Harry, Hermione, Ron en Draco (en Hagrid uiteraard), die herken ik. En dan vermoed ik Luna Lovegood en Neville Longbottom, al lijkt die laatste daarvoor te mager, maar dat ligt misschien gewoon aan hoe die poppen eruit zien 😉 Maar dat poppetje tussen Hagrid en Dumbledore, geen idee…

    1. Naast Luna staat inderdaad Neville Longbottom. Maar blijkbaar is het een jongere Neville en een iets oudere Luna (dat zou het verschil in lengte moeten verklaren). De Funko Doll die je niet meteen kon identificeren is Sirius Black. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.